Pablo van den Berg lanceert TROJAN MONKEYS

Pablo van den Berg lanceert TROJAN MONKEYS

Precies één jaar na het succesvolle tijdperk bij Yune, start Pablo van den Berg een nieuw hoofdstuk met TROJAN MONKEYS, een contentbureau dat generatieve AI omarmt om content sneller te laten vliegen.

De naam Trojan Monkeys is voortgekomen uit de missie van Pablo van Den Berg om via technologie op een efficiënte, laagdrempelige en speelse manier content te produceren die impact maakt op verschillende plekken in de marketingfunnel.

Pablo Van Den Berg: "Monkeys combineren snelheid, intelligentie en speelsheid. Elk idee verdient een kans om te vliegen, en wij hebben het Trojan Plan om dat te realiseren."

Een vliegende start met AI-technologie

Door een samenwerking met technologiepartners AIO en Ainigma, en met strategische investeringen in beide, introduceert het AmsterdamseTrojan Monkeys een AI-gedreven workflow, met gespecialiseerde en geïntegreerde AI-agents, die de productie van content versnelt. Trojan Monkeys beweert hiermee de doorlooptijd van het ontwikkelproces significant te reduceren om enerzijds kostenefficiënt hygiene-content te produceren en anderzijds biedt deze workflow meer ruimte voor hun belofte om impactvolle content te laten vliegen. Hiervoor hebben zij een methode ontwikkeld die hen in staat stelt om vroeg in het proces te bepalen waar in het ecosysteem de meeste impact te behalen valt. Trojan Monkeys belooft dedoorlooptijd van het ontwikkelproces significant te reduceren om uiteindelijk de traditionele ambacht van content maken de ruimte te geven. De AI-workflow brengt het bureau sneller aan de start van de uiteindelijke productie: Pablo Van Den Berg: "En daar staan we in veel gevallen net zoals vroeger gewoon op de set of in de studio."

www.trojanmonkeys.nl

 Volg Marketing Report op LinkedIn!

 Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief

 Registreer jouw bureau gratis in de Marketing Report reclamebureau database The List

 

Lees ook:

[The List] Whello

12-06-2024 | 13:14:00

Cheil Benelux en Samsung lanceren Limited Edition Shortcut Sneaker

12-06-2024 | 09:46:15
Doe een bepaalde move met je schoenen en je Samsung telefoon reageert. De verschillende moves corresponderen met acties op je telefoon

[Marketing Report TV] Mark Schoones over Twenty Two en de ontwikkelingen in de banenmarkt

12-06-2024 | 08:00:00
Mark Schoones, Creative Director bij Twenty Two, is te gast bij Marketing Report TV. In gesprek met Peter Wybenga vertelt hij de ontwikkeling in de banenmarkt.

[Vacatures] ACE | Blauw Gras zoekt een Sr. Account Manager

12-06-2024 | 07:54:00
ACE | Blauw Gras is per direct op zoek naar Sr. Account Manager -Fulltime · Amsterdam

[RAW Countdown to Cannes] Inti Spijker

12-06-2024 | 07:00:00
RAW komt ook dit jaar met een mooie delegatie naar Cannes. Iedere dag stellen mensen uit de delegatie zich voor. 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.