Marketing Report
PAN, Hotel de l'Europe, KFC, PAN en Pampus naar Coebergh Communicatie & pr

PAN, Hotel de l'Europe, KFC, PAN en Pampus naar Coebergh Communicatie & pr

Coebergh heeft sinds kort een aantal opdrachtgevers uit verschillende sectoren toegevoegd aan haar portfolio. Het gaat om KFC (Kentucky Fried Chicken), Hard Rock Hotel Amsterdam American, fotobeurs Unseen Amsterdam en Forteiland Pampus. Ook Hotel De L'Europe en PAN Amsterdam maken sinds kort gebruik van de diensten van Coebergh.

Gervaise Coebergh, oprichter van het bureau: "Natuurlijk zijn wij er ook in zware tijden voor onze opdrachtgevers en relaties. 24/7 waar nodig. Na een intensieve, spannende periode zien wij dat voor ons het zakelijk tij keert. Voor veruit de meeste van onze opdrachtgevers draaien wij inmiddels weer op volle toeren."

Kiki Hirschfeldt, mede-eigenaar van Coebergh: "Zeker als gevolg van de uitdagingen die de wereldwijde crisis met zich meebrengt, blijkt onze kennis op het gebied van crisis PR en issue management zeer relevant. Zowel voor bestaande als
nieuwe opdrachtgevers. Wij hebben op dat belangrijke deelgebied een stevig team aan boord, dat ook over juridische expertise beschikt."

credits foto: Aad Hoogendoorn.

www.coebergh.nl

 

 

Uitgelicht





Abonneer je op onze nieuwsbrief.