Marketing Report
Pathé Ede wordt uitgerust met Relax Seats, vergrote filmdoeken én Dolby Atmos nieuws

Pathé Ede wordt uitgerust met Relax Seats, vergrote filmdoeken én Dolby Atmos

Pathé Ede opent 24 februari 2023 zijn eerste Relax Seats zaal. Pathé Ede opent 24 februari 2023 zijn eerste Relax Seats zaal. Vrijwel alle zalen van deze bioscoop in Ede worden uitgerust met elektrisch verstelbare stoelen.

De overige zalen worden in de komende weken aangepast en in mei is de gehele bioscoop – met uitzondering van de evenementenzaal 9 – voorzien van de Relax Seats. Daarnaast wordt zaal 1 uitgerust met Dolby Atmos en krijgen de zalen een complete make-over met wandbekleding, tapijt, verlichting én vergrote filmdoeken van muur tot muur.

Films als Ant-Wasp Quantumania, A Man Called Otto, Asterix & Obelix in het Middenrijk, Shazam! Fury Of The Gods, John Wick 4 en The Supermario Bros. Movie zullen de komende periode te zien zijn.

De zalen worden om de beurt verbouwd zodat Pathé Ede tijdens de werkzaamheden geopend kan blijven. 

Bart van Schooten, Manager Theatre Pathé Ede: “We zijn ontzettend blij met deze enorme upgrade van onze zalen naar onder andere deze comfortabele Relax Seats. Dankzij de heerlijke verstelbare stoelen, mooiere aankleding en de grotere filmdoeken wordt een bioscoopbezoek aan Pathé Ede een nog betere en leukere beleving. Niet alleen voor onze filmbezoekers, maar ook voor de vele bezoekers van evenementen en congressen bij Pathé Ede. We kijken er naar uit om vrijdag onze eerste bezoekers in de Relax Seats in zaal 2 te mogen ontvangen.”

Pathé plaatste eerder al de Relax Seats in alle zalen van Pathé Breda, Pathé Eindhoven, Pathé Leeuwarden en Pathé Haarlem. Deze comfortabele stoelen worden erg gewaardeerd door de bezoekers.

www.pathe.nl

Uitgelicht

Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief