Pathé introduceert Dikke Duo Dagen voor studenten

Pathé introduceert Dikke Duo Dagen voor studenten

Voor een student bestaat de laatste week van de maand uit aftellen tot het moment dat de studiefinanciering wordt gestort. Daarom introduceert Pathé de Dikke Duo Dagen. Tijdens de twee dagen voordat de stufi wordt gestort kunnen alle studenten voor slechts 5 euro naar de nieuwste topfilms.

Om de introductie van de Dikke Duo Dagen écht dik te maken, gaat Pathé ook eenmalig groot voordeel uitdelen in spelvorm. In zes studentensteden wordt in Pathé-theaters op 21 & 22 september eenmalig een Win-Turbine neergezet.

Winnen met Pathé

Een wervelwindmachine waarin talloze tegoedbonnen met Pathé-voordeel de deelnemer om de oren vliegen. Denk hierbij aan gratis tickets, snacks, drankjes, maar ook Pathé merchandise zoals de limited edition Pathé legging en zelfs een gratis Unlimited Gold abonnement.

Iedereen die een studentenkaart, studentenreisproduct of CJP-pas kan tonen, krijgt toegang tot de Win-Turbine. Zodra de machine aan wordt gezet, is er 30 seconden de tijd om zoveel mogelijk bonnen te pakken!

Data Dikke Duo Dagen

De eerste Dikke Duo Dagen zijn op 21 en 22 september, en daarna op de 22ste en 23ste van oktober en november. De volgende theaters doen mee:

21 september (hele dag)

  • Pathé Maastricht
  • Pathé De Munt (Amsterdam)
  • Pathé Spuimarkt (Den Haag)

22 september (hele dag)

  • Pathé Schouwburgplein (Rotterdam)
  • Pathé Eindhoven
  • Pathé Groningen

www.pathe.nl

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.