Marketing Report
Pathé introduceert loyaltyprogramma Club Pathé nieuws

Pathé introduceert loyaltyprogramma Club Pathé

Pathé introduceert haar vernieuwde loyalty programma propositie met de tagline Beleef meer met Club Pathé. Met een vernieuwde naam en visuele identiteit biedt Pathé een gratis loyaliteitsprogramma dat één plek biedt voor bezoekers om hun tickets te kopen en te genieten van diverse voordelen.

Vernieuwd programma

In de vernieuwde structuur verschuiven losse initiatieven naar een totaalprogramma en is er geen verschil meer tussen een Mijn Pathé-account, een loyaliteitsprogramma of abonnementen. Met de introductie van Club Pathé worden deze omgedoopt tot één Club Pathé-app.  

Iedereen kan gratis member worden van Club Pathé. Leden profiteren van voordelen die passen bij hun persoonlijke voorkeur, zoals speciale events, punten sparen voor korting op onder andere popcorn en drankjes en/of webshop items, en filmcontent.

Abonnement proposities

Als onderdeel van Club Pathé worden ook nieuwe abonnement-proposities geïntroduceerd als onderdeel van Club Pathé. Aan de bestaande Unlimited- en Unlimited Gold-abonnementen worden Explorer en Family toegevoegd. De abonnementen geven bezoekers respectievelijk de mogelijkheid om te kiezen voor één bezoek aan de bioscoop per maand of eenvoudig familieleden mee te nemen. Alle abonnementen worden uitgebreid met een korting van 50 procent op Pathé Thuis en zijn aan te passen en te pauzeren. De samenwerking tussen een bioscoopconcern en On Demand platform is uniek in de bioscoopbranche. 

Jacques Hoendervangers, algemeen directeur Pathé: "We streven ernaar om het beste én meest geliefde bioscoopmerk van Nederland te zijn en blijven. Onze bezoekers staan centraal in alles wat we doen en daarom introduceren we met trots en enthousiasme Club Pathé, om nog beter aan te sluiten op hun behoeften en hun bioscoopbezoek nog specialer te maken. Club Pathé draait om het samenkomen van filmliefhebbers om nieuwe herinneringen te creëren, want samen beleven we meer."

Credits:

Concept: Pathé, DEPT | Creatie-materialen: DEPT, DSL Lab en Yune | Media: UM | PR: Coopr

www.pathe.nl

 

Lees ook:

Pathé en Transavia starten pilot met actueel filmaanbod tijdens vlucht

14-11-2023 | 10:38:00
Transavia-reizigers kunnen op hun eigen apparaat kijken naar een door Pathé samengesteld filmaanbod

Jean Mineur Mediavision bioscoopreclameseminar 2023

19-10-2023 | 17:49:00
Op 3 oktober 2023 organiseerde Jean Mineur Mediavision in het Koninklijk Theater Tuschinski het bioscoopreclameseminar 2023. Marketing Report was aanwezig

[Box Office] Retribution binnen in de top 10 | Week 39

25-09-2023 | 15:56:00
De actie-thriller Retribution was afgelopen weekend het meest populair

[Box Office] Romantisch After Everything aan kop | Week 38

18-09-2023 | 11:43:02
Het nieuwe deel in de After-reeks van romantische films trok afgelopen weekend de meeste mensen naar de bioscopen. Het publiek kan niet wachten hoe het verdergaat met Hardin en Tessa. Zal de liefde overwinnen of komen ze opnieuw allerlei obstakels tegen op het pad naar geluk?

[Box Office] The Nun 2 binnen op nummer 1 | Week 37

11-09-2023 | 16:02:26
De horror-thriller The Nun 2 komt deze week binnen op nummer 1 in de toplijst. In dit vervolg komt zuster Irene opnieuw oog in oog te staan met Valak, de demonische non 
 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.