Pathé introduceert loyaltyprogramma Club Pathé

Pathé introduceert loyaltyprogramma Club Pathé

Pathé introduceert haar vernieuwde loyalty programma propositie met de tagline Beleef meer met Club Pathé. Met een vernieuwde naam en visuele identiteit biedt Pathé een gratis loyaliteitsprogramma dat één plek biedt voor bezoekers om hun tickets te kopen en te genieten van diverse voordelen.

Vernieuwd programma

In de vernieuwde structuur verschuiven losse initiatieven naar een totaalprogramma en is er geen verschil meer tussen een Mijn Pathé-account, een loyaliteitsprogramma of abonnementen. Met de introductie van Club Pathé worden deze omgedoopt tot één Club Pathé-app.  

Iedereen kan gratis member worden van Club Pathé. Leden profiteren van voordelen die passen bij hun persoonlijke voorkeur, zoals speciale events, punten sparen voor korting op onder andere popcorn en drankjes en/of webshop items, en filmcontent.

Abonnement proposities

Als onderdeel van Club Pathé worden ook nieuwe abonnement-proposities geïntroduceerd als onderdeel van Club Pathé. Aan de bestaande Unlimited- en Unlimited Gold-abonnementen worden Explorer en Family toegevoegd. De abonnementen geven bezoekers respectievelijk de mogelijkheid om te kiezen voor één bezoek aan de bioscoop per maand of eenvoudig familieleden mee te nemen. Alle abonnementen worden uitgebreid met een korting van 50 procent op Pathé Thuis en zijn aan te passen en te pauzeren. De samenwerking tussen een bioscoopconcern en On Demand platform is uniek in de bioscoopbranche. 

Jacques Hoendervangers, algemeen directeur Pathé: "We streven ernaar om het beste én meest geliefde bioscoopmerk van Nederland te zijn en blijven. Onze bezoekers staan centraal in alles wat we doen en daarom introduceren we met trots en enthousiasme Club Pathé, om nog beter aan te sluiten op hun behoeften en hun bioscoopbezoek nog specialer te maken. Club Pathé draait om het samenkomen van filmliefhebbers om nieuwe herinneringen te creëren, want samen beleven we meer."

Credits:

Concept: Pathé, DEPT | Creatie-materialen: DEPT, DSL Lab en Yune | Media: UM | PR: Coopr

www.pathe.nl

 Volg Marketing Report op LinkedIn!

 Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief

 Registreer jouw bureau gratis in de Marketing Report reclamebureau database The List

 

Lees ook:

Pathé brengt alle acht Spider-Man films terug op het grote doek

14-05-2024 | 12:53:00
Pathé brengt vanaf donderdag 13 juni alle acht delen van de Spider-Man films tijdelijk terug in de bioscoop

Gevelrestauratie Koninklijk Theater Tuschinski van start

10-05-2024 | 10:15:00
De gevel van het Koninklijk Theater Tuschinski, cultureel erfgoed in Amsterdam, ondergaat vanaf begin mei een renovatie.

Pathé vertoont exclusief eerste twee afleveringen Star Wars: THE ACOLYTE

08-05-2024 | 09:32:00
Na de Star Wars Marathon ter ere van het 25-jarige jubileum van The Phantom Menace, komt de Star Wars-serie The Acolyte exclusief naar het doek van Pathé

Pathé breidt Pathé Home uit naar Frankrijk

25-04-2024 | 13:25:00
Dit platform, geïnspireerd door Pathé Thuis in Nederland, biedt Franse filmliefhebbers een selectie van bijna 3000 titels bij de lancering

The Super Mario Bros. Movie viert 1 jaar in Pathé Tilburg Stappegoor

08-04-2024 | 09:08:00
De laatste film die zo lang draaide bij Pathé was 23 jaar geleden The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring
 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.