Marketing Report
Pathé met buitenbioscopen nieuws

Pathé met buitenbioscopen

Samen met verschillende organisaties organiseert Pathé deze zomer een aantal buitenbioscopen door heel Nederland; van marktpleinen in Delft en Groningen tot aan het water in Zwolle en het stadsstrand in Nijmegen.

De buitenbioscoopagenda van Pathé belooft voor ieder wat wils, met een uitgebreide selectie films in diverse genres. Deze evenementen vinden plaats op locaties in heel Nederland en bieden een filmervaring voor jong en oud.

Rooftop Cinema Leidsche Rijn

De Rooftop Cinema op het dakterras van Utrecht Leidsche Rijn is zoals gewoonlijk de hele zomer te bezoeken om films waaronder Barbie, Meg 2: The Trench te zien. Dit is het achtste jaar dat de Rooftop Cinema te beleven is op het 25-meter hoge dakterras met uitzicht over de skyline van Utrecht.

Het dak is volledig omgebouwd tot een openluchttheather met een groot scherm, zomerse aankleding, hangmatten en kleurrijke kussentjes zodat bezoekers zich echt in een zomervibe wanen. Er wordt één film per dag vertoond en de film start vlak na zonsondergang.

Cinema at the Beach - Nijmegen

Samen met Sup & Surf organiseert Pathé een beach cinema op het strand naast Pathé Nijmegen. Donderdag 31 augustus wordt de succesvolle actiefilm die in de bioscoop draait Meg 2: The Trench vertoond, en vrijdag 1 en zaterdag 2 september zijn de filmtitels The Peanut Butter Falcon en Life of Pi te zien in de open buitenlucht.

Overige Pathé Buitenbioscopen

Naast de Rooftop Cinema en Cinema at the Beach zijn er ook nog diverse andere buitenbioscopen. Een aantal daarvan zijn speciaal gericht op studenten tijdens de introweken in Delft, Groningen, Tilburg en Maastricht. Andere screenings zijn voor iedereen toegankelijk. Tickets voor deze filmvertoningen zijn te verkrijgen via de organisatoren.

  • Dinsdag 15 augustus – Owee Buitenbios Delft op de Markt in Delft - Good Luck To You Leo Grande (vrije toegang. Gericht op studenten, maar toegankelijk voor iedereen)
  • Dinsdag 17 augustus – Film op de Vismarkt van de KEI week op de Vismarkt in Groningen - Top Gun: Maverick (voor intro studenten)
  • Dinsdag 22 augustus – Tilburg TOP Week Outdoor Cinema op het Spoorpark in Tilburg (voor intro studenten)
  • Vrijdag 25 augustus – INKOM Maastricht Open Air Cinema bij de Taptijtkazerne in Maastricht - The Greatest Showman (voor intro studenten)
  • Zondag 3 september – Drijf Inn Bios Zwolle van Bruis Zwolle bij de Potgietersingel/ Stadspark in Zwolle - Ticket to Paradise (vrije toegang)
  • Zaterdag 9 september – UITweek Ede buitenbios aan het Marktplein in Ede (vrije toegang)

www.pathe.nl

 Volg Marketing Report op LinkedIn!

 Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief

 Registreer jouw bureau gratis in de Marketing Report reclamebureau database The List

 

Lees ook:

The Super Mario Bros. Movie viert 1 jaar in Pathé Tilburg Stappegoor

08-04-2024 | 09:08:00
De laatste film die zo lang draaide bij Pathé was 23 jaar geleden The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring

24 uur durende Star Wars Marathon inclusief ontbijt bij Pathé

22-03-2024 | 11:25:00
Om het 25-jarig jubileum van Star Wars Episode I: The Phantom Menace te vieren, zal deze klassieker vanaf 3 mei tijdelijk te zien zijn in Pathé

Pathé brengt Oppenheimer terug in IMAX-zalen

23-01-2024 | 09:56:00
Golden Globes winnaar en verwachte grote Oscar-nominee vanaf 26 januari een week lang te zien

Pathé Ede ontvangt 1 miljoenste bezoeker van Wonka

19-01-2024 | 11:04:20
De familiefilm werd op 13 december uitgebracht en heeft gezorgd voor een opbrengst van meer dan 10 miljoen euro in Nederland.

Bioscoopbezoek in 2023: 31,6 miljoen kaartjes verkocht

09-01-2024 | 18:08:00
In 2023 werden 31,6 miljoen bioscoopkaartjes verkocht. Dat is 27 procent meer dan in 2022. Dit blijkt uit de cijfers van Filmdistributeurs Nederland (FDN) en de Nederlandse Vereniging van Bioscopen en Filmtheaters (NVBF)
 

Uitgelicht

Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief