Marketing Report
Pathé met buitenbioscopen nieuws

Pathé met buitenbioscopen

Samen met verschillende organisaties organiseert Pathé deze zomer een aantal buitenbioscopen door heel Nederland; van marktpleinen in Delft en Groningen tot aan het water in Zwolle en het stadsstrand in Nijmegen.

De buitenbioscoopagenda van Pathé belooft voor ieder wat wils, met een uitgebreide selectie films in diverse genres. Deze evenementen vinden plaats op locaties in heel Nederland en bieden een filmervaring voor jong en oud.

Rooftop Cinema Leidsche Rijn

De Rooftop Cinema op het dakterras van Utrecht Leidsche Rijn is zoals gewoonlijk de hele zomer te bezoeken om films waaronder Barbie, Meg 2: The Trench te zien. Dit is het achtste jaar dat de Rooftop Cinema te beleven is op het 25-meter hoge dakterras met uitzicht over de skyline van Utrecht.

Het dak is volledig omgebouwd tot een openluchttheather met een groot scherm, zomerse aankleding, hangmatten en kleurrijke kussentjes zodat bezoekers zich echt in een zomervibe wanen. Er wordt één film per dag vertoond en de film start vlak na zonsondergang.

Cinema at the Beach - Nijmegen

Samen met Sup & Surf organiseert Pathé een beach cinema op het strand naast Pathé Nijmegen. Donderdag 31 augustus wordt de succesvolle actiefilm die in de bioscoop draait Meg 2: The Trench vertoond, en vrijdag 1 en zaterdag 2 september zijn de filmtitels The Peanut Butter Falcon en Life of Pi te zien in de open buitenlucht.

Overige Pathé Buitenbioscopen

Naast de Rooftop Cinema en Cinema at the Beach zijn er ook nog diverse andere buitenbioscopen. Een aantal daarvan zijn speciaal gericht op studenten tijdens de introweken in Delft, Groningen, Tilburg en Maastricht. Andere screenings zijn voor iedereen toegankelijk. Tickets voor deze filmvertoningen zijn te verkrijgen via de organisatoren.

  • Dinsdag 15 augustus – Owee Buitenbios Delft op de Markt in Delft - Good Luck To You Leo Grande (vrije toegang. Gericht op studenten, maar toegankelijk voor iedereen)
  • Dinsdag 17 augustus – Film op de Vismarkt van de KEI week op de Vismarkt in Groningen - Top Gun: Maverick (voor intro studenten)
  • Dinsdag 22 augustus – Tilburg TOP Week Outdoor Cinema op het Spoorpark in Tilburg (voor intro studenten)
  • Vrijdag 25 augustus – INKOM Maastricht Open Air Cinema bij de Taptijtkazerne in Maastricht - The Greatest Showman (voor intro studenten)
  • Zondag 3 september – Drijf Inn Bios Zwolle van Bruis Zwolle bij de Potgietersingel/ Stadspark in Zwolle - Ticket to Paradise (vrije toegang)
  • Zaterdag 9 september – UITweek Ede buitenbios aan het Marktplein in Ede (vrije toegang)

www.pathe.nl

 

Lees ook:

Pathé introduceert loyaltyprogramma Club Pathé

25-09-2023 | 17:28:00
Met een vernieuwde naam en visuele identiteit biedt Pathé een gratis loyaliteitsprogramma dat één plek biedt voor bezoekers om hun tickets te kopen

[Box Office] Retribution binnen in de top 10 | Week 39

25-09-2023 | 15:56:00
De actie-thriller Retribution was afgelopen weekend het meest populair

[Box Office] Romantisch After Everything aan kop | Week 38

18-09-2023 | 11:43:02
Het nieuwe deel in de After-reeks van romantische films trok afgelopen weekend de meeste mensen naar de bioscopen. Het publiek kan niet wachten hoe het verdergaat met Hardin en Tessa. Zal de liefde overwinnen of komen ze opnieuw allerlei obstakels tegen op het pad naar geluk?

[Box Office] The Nun 2 binnen op nummer 1 | Week 37

11-09-2023 | 16:02:26
De horror-thriller The Nun 2 komt deze week binnen op nummer 1 in de toplijst. In dit vervolg komt zuster Irene opnieuw oog in oog te staan met Valak, de demonische non 

[Box Office] The Equalizer 3 binnen op nummer 1 | Week 36

04-09-2023 | 13:18:00
Deze week komt The Equalizer 3 binnen op nummer 1 in de toplijst. Dit is het laatste hoofdstuk in de Equalizer-trilogie
 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.