Marketing Report
Pathé opent 30e bioscoop 13 april in Ypenburg (Den Haag) nieuws

Pathé opent 30e bioscoop 13 april in Ypenburg (Den Haag)

13 april 2023 opent Pathé zijn 30e bioscoop in het Haagse Ypenburg aan de Guldenlaan 3. Deze bioscoop heeft acht zalen die zijn uitgerust met 1442 comfortabele Relax Seats.

Het gebouw kenmerkt zich door het visuele gebruik van de bestaande bouwstructuur, waardoor er een mix is ontstaan van de betonconstructie met de Pathé-stijl. De ticketverkoop voor films in deze bioscoop is inmiddels gestart.

Officiële opening

Pathé Ypenburg is de vierde bioscoop van Pathé in de regio Den Haag. Voor filmliefhebbers uit Den Haag en omgeving is Pathé Ypenburg dankzij NS Station Den Haag Ypenburg en een parkeergarage voor auto’s en fietsen goed bereikbaar. De bioscoop en alle zalen zijn rolstoeltoegankelijk. Jan van Zanen (VVD) – burgemeester van Den Haag – verricht de officiële opening op donderdag 11 mei 2023.

Jacques Hoendervangers, directeur Pathé Theatres: “Ondanks de bewogen afgelopen jaren zijn wij doorgegaan met de bouw, want we vinden het belangrijk om te blijven investeren in onze bioscopen, en zo filmliefhebbers in heel Nederland te voorzien van een leuk en comfortabel filmuitje. Den Haag Ypenburg is een stadsdeel in ontwikkeling en zal de komende jaren nog verder groeien, en is daarmee de perfecte locatie voor deze bioscoop.”

Kavita Parbhudayal (VVD), stadsdeelwethouder van Leidschenveen-Ypenburg: "De bioscoop zorgt in dit jongste stadsdeel voor meer levendigheid en nieuwe uitgaansmogelijkheden dichter bij huis. Daarmee wordt de aantrekkelijkheid van Ypenburg verder vergroot. Als voorvechters van toegankelijkheid zijn wij als stadsbestuur bovendien erg blij dat de bioscoop en alle zalen toegankelijk zijn voor mensen in een rolstoel."

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO)

Pathé Ypenburg is voorzien van warmtepompen voor de opwekking van koude en warmte en is daarmee gasloos. Daarnaast heeft de bioscoop 720 zonnepanelen en is daarmee voor een groot deel zelfvoorzienend.

Programmering

De bioscoop in Den Haag Ypenburg opent met een diverse filmprogrammering. Met voor ieder wat wils, waaronder gloednieuwe titels zoals The Super Mario Bros. Movie, Empire of Light en Black Lotus, en blockbusters die al draaien zoals Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves, Creed III, Mummies, Ant-man and the Wasp: Quantumania en Shazam! Fury of the Gods. Daar komen binnenkort toptitels bij zoals Zomer in Frankrijk, Fast X, Guardians of the Galaxy Vol. 3 en The Little Mermaid.

www.pathe.nl

Uitgelicht

Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief