Pathé opent interactieve X-Cube escape experiences

Pathé opent interactieve X-Cube escape experiences

Pathé en X-Corp gaan samenwerken en brengen in de zomer de X-Cube naar drie Pathé-bioscopen. De eerste locatie is inmiddels geopend bij Pathé Zwolle en in de komende weken volgen nog twee locaties bij Pathé Nijmegen en Pathé Schiedam. X-Cube is een interactieve digitale escaperoom experience voor 2 tot 6 personen. Met de toevoeging van X-Cube aan Pathé wordt nog meer fun en beleving toegevoegd aan de bioscopen.

Gamen

Een missie naar mars, een horror-avontuur of een spionnentraining volgen? Dat kan in de X-Cube. De X-Cubes zijn ruimtes van 4 bij 4 meter, gevuld met technische snufjes, zoals een immens touchscherm, controllers, blacklight, lichteffecten en een indrukwekkend geluidssysteem. In de X-Cube kunnen bezoekers diverse experiences van een uur of half uur lang spelen met 2 tot 6 personen. De experiences worden gepresenteerd door onder meer Katja Schuurman, Sterre Koning en Youtuber Ronald Vledder.

X-Cube heeft 20 vestigingen in Nederland en twee in België. Pathé Zwolle is de eerste bioscoop in Nederland die wordt uitgerust met X-Cube. De twee volgende X-Cube locaties worden in de komende weken geopend bij Pathé Nijmegen en Pathé Schiedam.

Bram van den Broek, Director New Business Pathé: “Pathé vindt het belangrijk om een mooi uitje te bieden voor alle generaties en daarom blijven we altijd innoveren. Zo hebben we sinds 2021 al met veel succes Go!Gaming locaties toegevoegd aan vijf Pathé bioscopen. Daarnaast zijn er bij steeds meer van onze bioscopen ook andere entertainment, leisure en horecagelegenheden te vinden. Ideaal om samen tijd te spenderen of het bioscoopbezoek te verlengen. X-Cube zijn unieke ervaringen die perfect passen bij Pathé, waar bezoekers samen met vrienden of familie iets bijzonders beleven. Zo kunnen zij nog meer genieten van een compleet dagje of avondje uit.”

Gerben van Leeuwen, Co-Founder X-Cube: “We zijn ontzettend trots om Pathé als locatie te hebben voor de X-Cube. In de bioscopen kunnen veel bezoekers onze experience gaan ervaren en de beleving van X-Cube met de grote haarscherpe touchscreens past perfect bij de premium filmervaring van Pathé. We kijken ontzettend uit naar de komende X-Cube locaties in de bioscopen.”

www.pathe.nl

www.x-cube.nl

Lees ook:

Pathé opent rooftop bioscoop en bar bij Utrecht Leidsche Rijn

23-05-2024 | 12:13:00
Tijdens het eerste weekend staan de films Barbie, Imaginary Friends en Garfield (OV) op het programma

Pathé brengt alle acht Spider-Man films terug op het grote doek

14-05-2024 | 12:53:00
Pathé brengt vanaf donderdag 13 juni alle acht delen van de Spider-Man films tijdelijk terug in de bioscoop

Gevelrestauratie Koninklijk Theater Tuschinski van start

10-05-2024 | 10:15:00
De gevel van het Koninklijk Theater Tuschinski, cultureel erfgoed in Amsterdam, ondergaat vanaf begin mei een renovatie.

Pathé vertoont exclusief eerste twee afleveringen Star Wars: THE ACOLYTE

08-05-2024 | 09:32:00
Na de Star Wars Marathon ter ere van het 25-jarige jubileum van The Phantom Menace, komt de Star Wars-serie The Acolyte exclusief naar het doek van Pathé

Pathé breidt Pathé Home uit naar Frankrijk

25-04-2024 | 13:25:00
Dit platform, geïnspireerd door Pathé Thuis in Nederland, biedt Franse filmliefhebbers een selectie van bijna 3000 titels bij de lancering

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.