Marketing Report
Pathé Scheveningen uitgerust met Relax Seats nieuws

Pathé Scheveningen uitgerust met Relax Seats

Vijf zalen van Pathé Scheveningen zijn voorzien van de elektrisch verstelbare Relax Seats met tafeltjes die zorgen voor een gevoel van comfort en ruimte. Bezoekers worden zo ontvangen met een extra comfortabele bioscoopervaring. 

Relax Seats

Pathé Scheveningen is de zevende Pathé bioscoop die vrijwel volledig uitgerust is met Relax Seats. De eerste Relax Seat zaal bij Pathé Scheveningen werd op 23 juni geopend. De Dolby Cinema-zaal en de 4DX-zaal behouden hun eigen stoelen die het beste geschikt zijn voor die filmbelevingen. Pathé Ypenburg in Den Haag ging in april ook open met de succesvolle comfortabele stoelen. 

Rients Schipper, Theatermanager Pathé Scheveningen: "Met de Relax Seats geven we onze gasten een extra vleugje comfort, terwijl ze zich compleet kunnen onderdompelen in de mooiste verhalen op het grote doek. De eerste bezoekers van de Relax Seats gaven aan het comfort van de stoelen en de tafeltjes enorm te waarderen. Dankzij de Relax Seats in het gehele theater wordt een bioscoopbezoek aan Pathé Scheveningen een nog fijnere beleving voor families en vrienden."

www.pathe.nl

Lees ook:

Pathé introduceert loyaltyprogramma Club Pathé

25-09-2023 | 17:28:00
Met een vernieuwde naam en visuele identiteit biedt Pathé een gratis loyaliteitsprogramma dat één plek biedt voor bezoekers om hun tickets te kopen

[Box Office] Retribution binnen in de top 10 | Week 39

25-09-2023 | 15:56:00
De actie-thriller Retribution was afgelopen weekend het meest populair

[Box Office] Romantisch After Everything aan kop | Week 38

18-09-2023 | 11:43:02
Het nieuwe deel in de After-reeks van romantische films trok afgelopen weekend de meeste mensen naar de bioscopen. Het publiek kan niet wachten hoe het verdergaat met Hardin en Tessa. Zal de liefde overwinnen of komen ze opnieuw allerlei obstakels tegen op het pad naar geluk?

[Box Office] The Nun 2 binnen op nummer 1 | Week 37

11-09-2023 | 16:02:26
De horror-thriller The Nun 2 komt deze week binnen op nummer 1 in de toplijst. In dit vervolg komt zuster Irene opnieuw oog in oog te staan met Valak, de demonische non 

[Box Office] The Equalizer 3 binnen op nummer 1 | Week 36

04-09-2023 | 13:18:00
Deze week komt The Equalizer 3 binnen op nummer 1 in de toplijst. Dit is het laatste hoofdstuk in de Equalizer-trilogie

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.