Pathé vertoont exclusief eerste twee afleveringen Star Wars: THE ACOLYTE

Pathé vertoont exclusief eerste twee afleveringen Star Wars: THE ACOLYTE

Na de Star Wars Marathon ter ere van het 25-jarige jubileum van The Phantom Menace, komt de Star Wars-serie The Acolyte exclusief naar het grote doek van Pathé. Op maandagavond 3 juni worden de eerste twee afleveringen van de serie vertoond. The Acolyte komt pas 5 juni op Disney+. De preview is een exclusief Club Pathé member event en te zien bij vijf Pathé bioscopen. Iedereen kan zich gratis aanmelden als Club Pathé member vóór 9 mei. De ticketverkoop start op vrijdag 10 mei 12:00.  

Op vijf locaties in Nederland vindt een feestelijke voorvertoning plaats. Club Pathé members krijgen exclusief toegang tot dit evenement, waar zij feestelijk worden ontvangen met een hapje en drankje en er is een mogelijkheid om met Star Wars costumers op de foto te gaan. 

Synopsis 

Na Ahsoka is The Acolyte de volgende Star Wars-serie die naar Disney+ komt. The Acolyte speelt zich af ongeveer 100 jaar voor de gebeurtenissen in de film The Phantom Menace. In de serie komt een onderzoek naar een schokkende misdaadgolf een gerespecteerde Jedi-meester (Lee Jung-jae) tegenover een gevaarlijke krijger uit zijn verleden (Amandla Stenberg) te staan. Naarmate er meer aanwijzingen naar voren komen, bewandelen ze een duister pad waar sinistere krachten onthullen dat alles niet is wat het lijkt. 

Star Wars bij Pathé

Het 25-jarig jubileum van Star Wars: The Phantom Menace werd bij Pathé in stijl gevierd met een epische 24 uur durende Star Wars marathon. Binnen tien minuten waren alle tickets uitverkocht, waardoor extra zalen werden toegevoegd om aan de grote vraag te voldoen. De speciale re-release van de film The Phantom Menace trok veel bezoekers. En alsof dat nog niet genoeg is, staat nu de preview van de eerste twee afleveringen van The Acolyte op het programma, waardoor fans maar liefst drie  Star Wars-events bij Pathé beleven. 

Ticketverkoop Club Pathé members  

De ticketverkoop start op vrijdag 10 mei om 12:00. De link naar de ticketverkoop is exclusief voor Club Pathé members. Club Pathé members ontvangen de link naar de ticketverkoop op vrijdagochtend 10 mei wanneer zij vóór donderdag 9 mei een gratis account aanmaken bij Club Pathé. De tickets voor de preview zijn ook kosteloos, wie het eerst komt, wie het eerst maalt. De twee afleveringen worden vertoond op maandagavond 3 juni 20:30 uur in de volgende Pathé theaters: 

  • Pathé Tilburg Stappegoor 
  • Pathé Amsterdam Noord 
  • Pathé Utrecht Leidsche Rijn 
  • Pathé Spuimarkt 
  • Pathé Nijmegen 

www.pathe.nl/acolyte

 Volg Marketing Report op LinkedIn!

 Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief

 Registreer jouw bureau gratis in de Marketing Report reclamebureau database The List

 

Lees ook:

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.