Personele wijzigingen bij Vertigo 6 en Vortex Agency

Personele wijzigingen bij Vertigo 6 en Vortex Agency

Vertigo 6 en Vortex Agency, twee creatieve bureaus en onderdeel van Happy Horizon, kondigen vandaag een serie personele wijzigingen aan. De wijzigingen in bezetting moeten de bureaus versterken en klaarstomen voor verdere groei en innovatie.

Sebastiaan Hoogendoorn is per 1 januari 2024 benoemd tot Managing Director van Vertigo 6 en Vortex Agency. In deze functie is hij verantwoordelijk voor het algehele operationele beleid van zowel Vertigo 6 als Vortex Agency. Ook neemt hij plaats in het MT van Happy Horizon, hub Arnhem.

Sebastiaan Hoogendoorn: "Ik heb ontzettend veel zin in deze nieuwe uitdaging. Vertigo 6 zit al jaren in een positief momentum en onder de vleugels van Happy Horizon laat ik Vertigo 6 en Vortex Agency graag verder groeien."

Mike Hendrixen, oprichter van Vertigo 6, is per 1 januari 2024 Client Service Director voor Vertigo 6, Vortex Agency en de rest van Happy Horizon, hub Arnhem geworden. Mike neemt plaats in het MT van Happy Horizon

Mike Hendrixen: "Ik draag het stokje met heel veel vertrouwen over aan Sebastiaan. Hij heeft de afgelopen 8 jaar bewezen wat hij in huis heeft en de combinatie van zowel sociale vaardigheden als analytische skills zijn uniek en precies wat Vertigo 6 en Vortex Agency nodig hebben om verder te groeien en deze volgende fase in te gaan. Ik kan me in mijn nieuwe rol weer bezighouden met inhoudelijke klantvragen, pitches, innovatie én met de expansie naar andere Europese landen."

Bart Kampschreur, oprichter van Vortex Agency, is per 1 februari 2024 benoemd tot Group Commercial Director binnen de Happy Horizon-groep. Hij zal zich richten op het ontwikkelen en implementeren van commerciële strategieën op groepsniveau. Bart blijft strategisch betrokken bij Vortex Agency.

Bart Kampschreur: "Ik ben heel trots op het label dat Vortex Agency is geworden. Er staat een supergetalenteerd team dat social content maakt voor bekende merken in allerlei branches, van gaming tot recruitment en onderwijs. Ik kijk ernaar uit om mijn commerciële creativiteit nu in te gaan zetten voor de gehele Happy Horizon-groep."

Op 1 april 2024 verwelkomden Vertigo 6 en Vortex Agency Jaap Stolk als Creative Director. Jaap zal een leidende rol spelen in creatieve klantprojecten van beide teams. Jaap brengt ervaring mee vanuit zijn vorige functie als Senior Visual Creative bij Universal Music. 

Arthur Vuijk startte op 1 april 2024 bij Vortex Agency in de rol van Junior AV Specialist. Arthur brengt relevante ervaring met zich mee als content creator, zowel als zelfstandige als in dienstverband, en heeft ook waardevolle ervaring opgedaan in nieuws- en social-redacties bij onder andere Ziggo Sport. Hij zal een breed scala aan activiteiten binnen shortvideo-producties uitvoeren, met een speciale focus op conceptontwikkeling, social media, editing en adverteren voor het groeiend aantal klanten en projecten.

Tot slot zal Nicky Maatman op 15 april in dienst treden als Marketing & PR Executive bij Vertigo 6. Hij komt over van Game Drive en schreef jarenlang voor gamewebsite XGN. Nicky is gespecialiseerd in copywriting en communitymanagement.

Wouter van den Berg, hub manager Happy Horizon Arnhem: "Behoorlijk wat wijzigingen voor deze labels binnen hub Arnhem, maar dit geeft ook aan waar we staan in onze volwassenheid. Onze hub wordt langzaam maar zeker gevormd en daar hoort ook het aantrekken en doorschuiven van sterk talent bij. En uiteraard met behoud van oprichters Mike en Bart binnen de groep."

www.happyhorizon.com

www.vertigo6.nl

www.vortexagency.nl

 Volg Marketing Report op LinkedIn!

 Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief

 Registreer jouw bureau gratis in de Marketing Report reclamebureau database The List

Lees ook:

Viduate beste video-bureau Emerce100

26-04-2024 | 10:46:02
Viduate wist zes en een half van de zeven sterren te bemachtigen in de categorie ‘Videobureaus’ en pakt daarmee de eerste plaats in deze categorie

Happy Horizon start samenwerking met eyetracking AI-platform Neurons

23-04-2024 | 11:51:00
De samenwerking richt zich op het verfijnen van marketingcampagnes, het verbeteren van gebruikerservaringen en het optimaliseren van digitale content

VNO-NCW kiest Happy Horizon voor Het Nieuwe Pensioen

08-04-2024 | 17:32:04
VNO-NCW heeft Happy Horizon verkozen omtrent de ontwikkeling van een smart (AI) assistent gericht op ondernemers en hun behoeften met betrekking tot het nieuwe pensioen

[Vacatures] Vertigo 6 (Onderdeel van Happy Horizon) zoekt een Marketing & PR Executive

04-04-2024 | 14:43:00
Vertigo 6 (Onderdeel van Happy Horizon) is per direct op zoek naar Marketing & PR Executive (40 uur per week)

[Vacatures] Vertigo 6 (Onderdeel van Happy Horizon) zoekt een SEO Specialist

04-04-2024 | 14:29:00
Vertigo 6 is per direct op zoek naar een SEO Specialist (Full-time) · Happy Horizon Hub Arnhem

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.