Marketing Report
Persuade ontwikkelt campagne heropening Paleis Het Loo nieuws

Persuade ontwikkelt campagne heropening Paleis Het Loo

Ter ere van de heropening van Paleis Het Loo ontwikkelde Persuade een merkcampagne. Paleis Het Loo heropent haar deuren waarmee de grootste verbouwing en vernieuwing uit de geschiedenis van Paleis Het Loo is afgerond. De uitbreiding van ruim 5.000 m2 bevindt zich onder het voorplein van het paleis.

Culturele highlight van internationale allure

Na de opening van het paleis in 2022 weten bezoekers Paleis Het Loo weer massaal te vinden. De merkcampagne bouwt verder op het eerder gelegde merkfundament. Op Paleis Het Loo kan iedereen Nederland en Oranje leren kennen. In al z’n facetten. Hier komt Oranje letterlijk dichterbij. De geschiedenis, het koningshuis, de cultuur. Het volledig nieuwe museum maakt het paleis tot een culturele highlight van internationale allure. 

Jacolien van Wezep, Manager Marketing en Communicatie Paleis Het Loo: "Supertrots op het resultaat. Paleis Het Loo is klaar voor de toekomst en belicht de Oranje- en Nederlandse geschiedenis vanuit verschillen kanten. Wat je er ook van vindt. Dat komt tot uiting in deze merkcampagne. Alles klopt: het beeld, geluid en script."

Michiel Rijshouwer, creatief directeur Persuade: "Paleis Het Loo is meer dan een on-Nederlands mooi paleis. Het is een verhaal. Het laat de veelkleurigheid van Oranje zien. Het roept van alles op. Over de Nederlandse geschiedenis en cultuur. Over het koningshuis. In de campagne vergroten we de toegankelijkheid van deze belangrijke plek. We brengen het paleis meer dan ooit tot leven. Iedereen kan het zien. En iedereen mag er wat vinden."

Lodewijk Pöttker, Executive Creative bij MassiveMusic: "Het paleis heeft een prachtige mix van het klassieke en hedendaagse oranje — de kleur die op veel manieren betekenisvol is voor onze cultuur. Met de muziek in deze merkcampagne hebben we zowel de rijke historie als de ambitieuze toekomst van het paleis samengevat."

Credits:

Bureau: Persuade | Concept: Michiel Rijshouwer, Peter van der Wijk, Liesbeth Maliepaard | Account: Inge Sleddens | Director: Arthur Couvat | Sound & Music: MassiveMusic | Productie: Halal | Producer: Marije de Graaf | Opdrachtgever: Jacolien van Wezep, Laura Meerveld

www.persuade.nl

www.paleishetloo.nl

www.massivemusic.com

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.