Marketing Report
Persuade ontwikkelt meerjarige campagne voor elektronicawinkel Electro World nieuws

Persuade ontwikkelt meerjarige campagne voor elektronicawinkel Electro World

Persuade ontwikkelt een aangescherpte positionering en meerjarige campagne voor elektronicawinkel Electro World. 

Behoefte aan persoonlijk advies

Het aanbod aan elektrische apparaten blijft groeien en wordt steeds complexer. Mensen hebben meer dan ooit behoefte aan persoonlijk advies en service op maat. Electro World is dé elektronicawinkel in de buurt die dit biedt.

Karin de Jong, Head of Marketing & E-Commerce bij United Retail: "Met meer dan 140 winkels en 200 servicemonteurs zitten we letterlijk dichtbij de klant. Waar loop je gewoon even naar binnen voor een specifieke elektronicavraag? Waar kennen ze je ook echt en komen ze ook bij je thuis kijken hoe het zit? Onze ondernemers kennen veel klanten persoonlijk. Alles draait bij ons om één ding. Dat is die klantvraag, wat de klant echt nodig heeft. Een echte oplossing op maat. Soms is laten repareren een beter antwoord dan een nieuwapparaat. Voordeliger en duurzamer bovendien."

Electro World. Draait om jou.

Die persoonlijke aandacht komt terug in de hele campagne. Michiel Rijshouwer, creatief directeur van Persuade: "Electro World is nou écht een voorbeeld van een formule die het heel goed doet, maar daar best bescheiden over is. In de campagne gaan we heel Nederland vertellen waar Electro World goed in is. Met nadruk op de services en het ontzorgen van klanten. De kern is dat ze hun klanten nog kennen. Simpelweg omdat ze in de buurt zitten. En dat zien we terug in onze serie TVC’s en video’s. Die spelen zich letterlijk af bij een klant die precies naast een vestiging van Electro World woont. En voor iedere elektronica vraag makkelijk even binnenloopt bij de buren. Alles komt samen in het merkthema Electro World. Draait om jou."

Een nieuw gezicht en een nieuw geluid, die we vanaf nu in alle verschillende middelen terug gaan zien en horen. Van radio, tv tot in de winkels en online video’s, waar échte klanten centraal staan. Want daar draait het om. 

De eerste tv-commercial gaat over het repareren van wasmachines.

Later in het jaar volgen andere commercials in deze serie.

Credits:

Bureau: Persuade in samenwerking met New Growth Strategies, Total Creation, Adwise en Zuiver Media | Strategie: Michiel Rijshouwer | Creatie: Jasper Symons, Thomas Nieuwenhuizen | Account: Anne-Marie Brekelmans, Eveline van Achterberg | Producer Agency: Moniek van de Rijt | Productie: Cake Film | Producer: Jesse te Buck | Director: Henk Loorbach | DOP: Amit Kumar | Muziek: Cris & Jef | Opdrachtgever: Karin de Jong, Chandra Roussac, Else Mieke de Bruijn, Sander Wisman, Orson Vloedbeld, Inke Bergsma, Lars Schepel.

www.persuade.nl

www.electroworld.nl

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.