Marketing Report
Platform HelloMaaS voor marketing on demand van start

Platform HelloMaaS voor marketing on demand van start

In contact komen met freelance marketeers, een marketingplan maken en pakketten afsluiten voor marketing: dit biedt het platform HelloMaas, dat net van start is gegaan.

Het gedeelte Maas uit de naam staat voor Marketing as a Service. Het platform springt in op de groeiende freelance markt in de marketingbranche, en biedt onder meer een tool om marketingcampagnes mee in te plannen.

Louise Doorn, oprichter en CEO van HelloMaaS: “Veel bedrijven worstelen met de vele opties binnen marketing en de snelheid waarmee dingen veranderen. Met HelloMaaS willen wij marketingkennis en executiekracht op een flexibele en transparante manier ontsluiten en on demand aanbieden. De kwaliteit waarborgen wij door zorgvuldig gescreende freelancers en marketingadviseurs op het platform toe te laten.”

Louise Doorn: “Bedrijven kunnen bovendien met behulp van ons Marketing Playbook de juiste marketingkanalen kiezen. Zij krijgen op termijn met behulp van machine learning een proactief advies over welke kanalen in te zetten en welke specialisten in te huren.”

Voor de uitvoering van het marketingplan zijn er freelancers of pakketten met een vaste prijs beschikbaar. Deze pakketten zijn onder andere gericht op branding, lead generation, social media, pr en contentcreatie. Naast specialisten biedt het platform ook direct contact met CMO’s, merkstrategen en marketing technology-specialisten.

Counter Content verzorgt de pr van HelloMaas.

www.hellomaas.com
www.countercontent.nl

 

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.