Marketing Report
Platform Innovatie Marketing organiseert MarTech Fest 2023 nieuws

Platform Innovatie Marketing organiseert MarTech Fest 2023

Op 12 oktober 2023 organiseert Platform Innovatie Marketing (PIM) MarTech Fest 2023. Het tech-event voor innovatieve marketeers vindt plaats bij partner iO digital in Amsterdam en bestaat uit een line-up van sprekers en activiteiten die marketeers zullen inspireren en informeren over de kracht van technologie en data in marketing. 

AI will not replace you. A person using AI will

Rodger Werkhoven zal de dag aftrappen. Als Executive Creative Director bij iO, Independent Creative Director bij OpenAI en mede-oprichter van CollaborAitors, heeft Rodger Werkhoven de grenzen van AI-gegenereerde kunst verlegd, wat beloond werd met talloze prijzen, waaronder de Cannes Lions Award en een scala aan gouden Effie Awards. 

The Future is Modelled

Lars van Tulden zal de kracht van Marketing Mix Modelling onthullen, een methodologie die marketeers in staat stelt om het ideale budget voor verschillende marketingkanalen te bepalen en zo de conversies te maximaliseren zonder extra kosten. Tijdens deze lightning talk ontdek je hoe je met een slimme herverdeling van je marketingbudget resultaten kunt behalen. Het draagt bij aan de optimalisatie van marketingprestaties. Iets waar Lars in aanloop naar 12 oktober al een blog heeft gepubliceerd.

Autoriteit in klantbehoeften 

Hoog tijd om na deze expertsessies te verdiepen in klantinzichten. Joost van de Velde, expert op het gebied van innovatie en klantbehoeften, zal delen hoe generatieve AI kan worden ingezet om synthetische personas te creëren en zo dieper inzicht in klanten te verkrijgen. Hierbij ontdek je hoe innovatie in producten, diensten en businessmodellen de sleutel zijn tot duurzame groei.

Break-out rooms & borrel

Na de talks krijg je de kans om in break-out rooms in gesprek te gaan met de experts die op het podium hebben gesproken. Dit is jouw kans om al je vragen te stellen en discussies te voeren met vakgenoten. Iets wat we voortzetten tijdens het informele PIM-moment Drinks & Connect.

Mis het MarTech Fest 2023 niet, waar innovatie, technologie en marketingrevolutie samenkomen. Voor meer informatie en registratie, bezoek de event pagina hier.

PIM Marketing Innovatie Community

In navolging van Marketing & Technologie lanceert PIM een nieuw initiatief, exclusief voor leden. Charelle Akihary, voorzitter PIM: "Wij willen onze community continue in verbinding met elkaar laten staan over innovatie, marketing en maatschappelijke impact, 365 dagen per jaar en niet alleen op onze netwerkbijeenkomsten. Daarom lanceren we dit najaar de PIM WhatsApp community. We merkten gedurende het jaar dat er op het idee enthousiast gereageerd werd door onze PIM-leden. Vandaar dat wij dit willen faciliteren voor onze leden. Door de kennis in deze community-vorm te bundelen kunnen onze leden veel sneller kennis uitwisselen en we gaan als innovatieclub nog meer leren van elkaar." Als PIM-lid aanmelden voor de community kan via bestuurslid Ab Chakai door te mailen naar ab.chakai@pimonline.nl.

www.pimonline.nl

Lees ook:

[Vacatures] Mediahuis zoekt een Digital Consultant

28-09-2023 | 09:47:00
Mediahuis is per direct op zoek naar een Digital Consultant

VIA Taskforce Creative verwelkomt eerste AI-persoonlijkheid

21-09-2023 | 11:07:00
Met deze samenwerking tussen mens en kunstmatige intelligentie nemen VIA en Esther een flinke stap richting de toekomst van het communicatievak

[Vacatures] Mediahuis zoekt een Tech Verslaggever

21-09-2023 | 09:12:00
Mediahuis is per direct op zoek naar een Tech Verslaggever

Brego Keller directeur P3 (Pink Marketing, Punktlich en Pexi)

20-09-2023 | 11:50:00
Brego gaat de bureaus verder professionaliseren en de ontwikkeling van het noorden als broedplaats van talent een boost geven

Mediahuis investeert in recruitmenttechnologiebedrijf CareerFairy

19-09-2023 | 09:49:46
CareerFairy koppelt studenten en afgestudeerden van Europese universiteiten aan bedrijven die dit jonge potentieel willen bereiken

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.