[Podcast] &.media group ADNIGHT 2022: Sophie Milzink en Laura Kimenai

[Podcast] &.media group ADNIGHT 2022: Sophie Milzink en Laura Kimenai

Tijdens ADNIGHT 2022 opende &.media group de deuren. Op deze feestelijke avond werden in samenwerking met Marketing Report drie ramvol bezochte sessies georganiseerd over het vak. Elk van deze sessies is verwerkt in een podcast.

In deze aflevering gaat Peter Wybenga in gesprek met Sophie Milzink (Content Creator) en Laura Kimenai (Chief Operating Officer bij &.talent). Ze vertellen je de ins en outs van talentmanagement en hoe je een authentieke ambassadeurschap aangaat met een merk.

Laura Kimenai: "Met &.talent verzorgen we het influencermanagement, dus we managen echt de talenten van A tot Z. We helpen ze met het bouwen van hun carrière en pakken Dream Big-projecten met ze op. Dat zijn passieprojecten, zaken waar de talenten van dromen, misschien willen ze iets op de markt brengen. We kijken dan of het realiseerbaar is en maken er een BV van."

Sophie Milzink: "Ik ben al bij verschillende agency's aangesloten geweest gedurende mijn loopbaan, maar nu heb ik voor het eerst het gevoel dat ik thuis ben, bij &.agency. Mijn YouTube-video's zitten nog steeds in een stijgende lijn..."

Luister deze boeiende podcast hier:

www.and-media.group

www.and-agency.com


Lees ook:

[Podcast] &.media group ADNIGHT 2022: Martijn Brons en Roos Zegers

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.