Marketing Report
Podimo introduceert de podcast Bankzitters: Achter de Schermen nieuws

Podimo introduceert de podcast Bankzitters: Achter de Schermen

Podcastplatform Podimo introduceert de podcast Bankzitters: Achter de Schermen, van de Youtube-formatie Bankzitters. De podcast is vanaf donderdag 11 januari te beluisteren. 

Over alles verstand

Wat krijg je als je vijf mannen aan tafel zet die, naar eigen zeggen, overal verstand van hebben? Volgens de heren zelf de leukste podcast van Nederland. In Achter de Schermen bespreken de Bankzitters alle drama uit showbizz Nederland, andere actualiteiten en hun persoonlijke levens. Geen onderwerp wordt gemeden en elke kans om elkaar af te zeiken wordt met beide handen aangegrepen. 

Bankzitters: "Toen wij benaderd werden door Podimo met de vraag of we onze gesprekken in een podcastvorm wilden gieten op hun platform, hoefden we niet lang na te denken. Een perfecte omgeving om al onze meningen te ventileren, onze ervaringen uit het vak te delen maar toch voornamelijk elke kans zullen aangrijpen om elkaar belachelijk te maken. Die was bij deze gevonden!"

De eerste aflevering is vanaf 11 januari te beluisteren op zowel Podimo als de open RSS. Vanaf 1 februari komt de podcast uitsluitend op Podimo. Een BN'er-special is vanaf vandaag exclusief op Podimo te horen.

Bankzitters

De Bankzitters zijn al jarenlang niet meer weg te denken uit het Nederlandse YouTube-landschap. Voor hun bijna 900.000 abonnees maken, Matthy, Robbie, Koen en Milo twee keer per week een video waarin de gekste onderwerpen voorbijkomen. Met meerdere hitnoteringen, twee uitverkochte eigen shows in de AFAS Live en een vierdubbele notering in de Top2000 timmeren de mannen ook muzikaal behoorlijk aan de weg. Het geheim van al deze successen? Echte vriendschap!  

www.podimo.com

 Volg Marketing Report op LinkedIn!

 Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief

 Registreer jouw bureau gratis in de Marketing Report reclamebureau database The List

Lees ook:

[Marketing Report Radio] Robert Heijmans (VDS Publishers) over de budgetverschuiving van tv naar print

22-04-2024 | 14:46:00
Te gast bij Marketing Report Radio op New Business Radio spreken we hem over de kracht van een kleine uitgever en de budgetverschuiving van tv naar print

Audiohuis lanceert podcast Threesome of Speech met Gregory Edelenbos, Jonas van Praag en Loeke de Waal

22-04-2024 | 11:40:29
De vraag die centraal staat is: hoe indrukwekkend blijft een speech als deze wordt ontdaan van zijn historische context?

[Marketing Report Radio] Gabriela Nouws (SuperRebel) over Hotel SuperRebel: Een smeltkroes van creativiteit

19-04-2024 | 11:51:00
Te gast bij Marketing Report Radio op New Business Radio spreken we haar over de keuze voor een hotel als kantoor en hoe dat de creativiteit stimuleert

[Marketing Report Radio] Dorkas Koenen (Rabobank) over de kracht van sportieve meditatie en verbinding

18-04-2024 | 11:30:00
Te gast bij Marketing Report Radio spreken we Dorkas Koenen over zijn boek Bergen liegen niet, de reis naar verbinding én zijn nieuwe boek Klantonvriendelijkheid

[Marketing Report Radio] Christiaan van Dijk (ZIGT) over de transformatie van SBS9 naar Viaplay TV

17-04-2024 | 14:35:46
Te gast bij Marketing Report Radio op New Business Radio spreken we Christiaan van Dijk over de recente veranderingen omtrent SBS9 en Viaplay TV

Uitgelicht

Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief