Marketing Report
Positive productiepartner voor content Welkoop nieuws

Positive productiepartner voor content Welkoop

Welkoop, met meer dan 150 vestigingen de grootste winkelketen voor tuin en dier in Nederland, gaat een samenwerking aan met digital first creative agency Positive. De samenwerking zal zich toespitsen op de productie van campagnematige maar ook always on content in samenwerking met Welkoops merkbureau Persuade.

Lotte Steendijk-Snip, manager contentmarketing bij Welkoop: “Ontzettend enthousiast om met Positive samen te werken. Met deze samenwerking kunnen we een mooie vertaalslag maken naar herkenbare en kwalitatieve content die bijdraagt aan de doelstellingen van Welkoop en aansluit bij de behoefte van onze doelgroep.’’ 

Sjef Kerkhofs, managing director van Positive: “Welkoop heeft zichzelf als merk de afgelopen jaren zeer sterk geprofileerd en kent een geweldige historie die getekend wordt door ambacht en service. Het is een eer voor dit mooie Nederlandse merk te mogen werken. We kijken daarnaast ook erg uit naar het samenspel met Persuade.” 

De samenwerking zal worden afgetrapt met een eerste campagne in februari, net als de ontwikkeling van een aantal vaste contentformats voor doorlopende communicatie.

Positive, in 2022 ontstaan na de fusie tussen Daily Dialogues en Havana Harbor (beide agencies binnen het Candid Platform), positioneert zichzelf als digital first brand builder. Het bureau helpt merken bij de transitie van een marcom strategie die gestoeld is op traditionele mediakanalen, naar een strategie waarin digital centraal staat. Positive bedenkt en produceert content voor alle mediakanalen die door haar klanten worden ingezet. Zowel op ATL als BTL media. Tot haar portfolio behoren bijvoorbeeld B2C merken als Pearle, Makro, Yakult, Shell, Unibet en Blokker, maar ook internationale B2B merken zoals ICL Group, NuScale en Rexnord. 

www.welkoop.nl

www.positivedigital.com/nl

Lees ook:

[Interview] Sjef Kerkhofs en Twan van Empelen over de overname van DUNKD door Positive/Candid

28-02-2024 | 15:15:00
Positive (Candid Platform) heeft onlangs het (short) video bureau DUNKD overgenomen. We spreken Sjef Kerkhofs, Managing Director van Positive en Twan van Empelen, de oprichter van DUNKD over deze overname

[Vacatures] Positive Digital zoekt een Lead Client Consultant

22-02-2024 | 06:44:00
Positive Digital is per direct op zoek naar een Lead Client Consultant · Full-time, Rotterdam

Webinar socialmediatrends en influencermarketing met Sjef Kerkhofs (Positive)

19-01-2024 | 09:38:00
Tijdens het webinar word je bijgepraat over diverse trends in social media en digital marketing.

[Vacatures] Positive Digital zoekt een Creative Producer

07-12-2023 | 08:23:32
Positive Digital is per direct op zoek naar een Creative Producer · Full-time, CANDID Amsterdam

[Vacatures] Positive Digital zoekt een Senior Creative

07-12-2023 | 08:13:00
Positive Digital is per direct op zoek naar een Senior Creative · Full-time, CANDID Amsterdam

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.