PR-bureau HIBOU breidt uit

PR-bureau HIBOU breidt uit

Pr-bureau HIBOU breidt het team uit met Milan de Wijs en Lisa van Huijkelom. Ze gaan aan de slag bij de bureaugroep die HIBOU samen met Contenture vormt.

Milan de Wijs treedt toe als senior pr-consultant. Lisa van Huijkelom is reeds gestart na dienstverbanden bij Op1 en Hart van Nederland.

Sandra Hofstede, managing director: " De ervaring die Lisa en Milan meebrengen helpt ons om met een kritische en eerlijke grondhouding onze opdrachtgevers te bedienen, gecombineerd met onze expertise op het gebied van data-analyse."

Eerder dit jaar nam HIBOU het datagedreven communicatiebureau Contenture over. De bureaus trekken sindsdien samen op om klanten te helpen met datagedreven campagnes.

HIBOU is onlangs bekroond met drie PR Awards in de categorie Finance (iDEAL), Beauty (Drs. Leenarts) en Innovatie (Boiler Room). Daarnaast was HIBOU genomineerd voor Bureau van het Jaar en Woordvoerder van het Jaar (Edwin van Druten).

www.hibou.nl

 Volg Marketing Report op LinkedIn!

 Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief

 Registreer jouw bureau gratis in de Marketing Report reclamebureau database The List

Lees ook:

HERA United kiest voor HAGENS

16-07-2024 | 16:17:00
HERA United, de professionele vrouwenvoetbalclub van Nederland, kiest zonder pitchtraject HAGENS als bureau.

Ekoplaza kiest voor Gardeners als pr-bureau

16-07-2024 | 15:27:00
Na een kennismaking besloten Ekoplaza en Gardeners samen te werken om Ekoplaza’s positie als marktleider in de biologische sector via pr te versterken.

Today’s Specials aan de slag voor Fletcher Hotels

16-07-2024 | 12:31:00
Fletcher Hotels heeft creatief pr-bureau Today’s Specials gekozen als partner voor haar communicatie & pr activiteiten.

Mobiliteitsaanbieder Ayvens kiest Counter Content als communicatiebureau

16-07-2024 | 10:35:17
Ayvens, het mobiliteitsmerk dat is ontstaan uit de overname van LeasePlan door ALD Automotive, is recent geïntroduceerd in Nederland. De PR en communicatie tijdens de introductie lag in handen van communicatiebureau Counter Content. Beide partijen maken bekend dat het bureau ook na de merkintroductie Ayvens blijft ondersteunen.

Stijn Zwinkels Managing Partner Glasnost

10-07-2024 | 09:55:00
Stijn Zwinkels heeft het stokje overgenomen van Henk Boersen, die zich richt op de ontwikkeling van geïntegreerde marketingcommunicatie proposities

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.