Marketing Report
PR-Dashboard organiseert evenement over mediamonitoring en auteursrecht

PR-Dashboard organiseert evenement over mediamonitoring en auteursrecht

PR-Dashboard organiseert op donderdag 22 september een bijeenkomst waarbij sprekers van alle betrokken partijen gaan uitleggen hoe de (online) mediamonitoring wereld is veranderd en wat er op het gebied van copyrights aan zit te komen.

Ook gaan ze in gesprek met de zaal, waar onder andere pr-bureaus, communicatieafdelingen en monitoringbedrijven vertegenwoordigd zijn. Dagvoorzitter is journalist Margreet Spijker, onder andere bekend als oud-presentator van RTL Nieuws.

Sprekers

Op het podium staan onder andere Dick van Eijk (NRC Media - Mediahuis), Yvette Turlings (LexisNexis), Suzanne Walgreen (ArtikelPro) en Arnoud van der Valk (Media Info Groep).

Copy, Copy, Mediamonitoring 2.0

De sessie is bedoeld voor iedereen die te maken heeft met pers, pr, publiciteit en mediamonitoring. Het evenement vindt plaats op donderdag 22 september om 12:30 uur in Kasteel Kerckebosch te Zeist.

Deelnemen

Na deze sessie weet je wat de regels zijn, welke spelers zich bevinden in de markt en hoe de kaarten geschud zijn. En hoe je verder kunt met jouw mediamonitoring. Meer informatie en aanmelden kan via www.pr-bootcamp.nl.

www.pr-dashboard.nl

www.mediainfogroep.nl

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.