Marketing Report
PRGoeroes vergroot zichtbaarheid van Le Wagon

PRGoeroes vergroot zichtbaarheid van Le Wagon

Pr-bureau PRGoeroes heeft de afgelopen drie maanden gezorgd voor meer zichtbaarheid voor tech-opleidingsinstituut Le Wagon.

Aantal tech-vrouwen laten groeien

Le Wagon is al zeven jaar actief in Amsterdam, en richt zich op trainingen in webontwikkeling en data. Het internationale bedrijf bereikte eerder dit jaar de mijlpaal van 20.000 afgestudeerden. Het doel van Le Wagon is om steeds meer mensen in Nederland aan veelgevraagde tech-vaardigheden te helpen en het aantal tech-vrouwen in ons land te laten groeien. Deze doelstellingen vormen een goede match met PRGoeroes. Het pr-bureau heeft namelijk veel affiniteit met de techsector, de zakelijke dienstverlening en gelijkheid tussen mannen en vrouwen.

Naamsbekendheid

PRGoeroes verzorgde de afgelopen maanden free publicity voor Le Wagon op websites als Emerce, Techvisor, Computable en Dutch Tech on Heels. De naamsbekendheid van het opleidingsinstituut is zo veel groter geworden, en Le Wagon is daarom zeer tevreden over de inzet van het bureau en de samenwerking met Jennifer Delano van PRGoeroes.

Angela Elizabeth López Lavado, Marketing & Events Manager Amsterdam bij Le Wagon: "Jennifer is een zeer betrokken professional. Ze is heel goed op de hoogte van wat er speelt in de Nederlandse tech-industrie en kan zich hierdoor snel verplaatsen in de specifieke behoeften van bedrijven. Daarnaast is ze erg positief en optimistisch. Ze brengt altijd interessante onderwerpen ter tafel, of het nu voor het werk is of gewoon voor een informeel gesprek. Het was superleuk om met haar te werken!"

www.lewagon.com/amsterdam

www.prgoeroes.nl

 Volg Marketing Report op LinkedIn!

 Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief

 Registreer jouw bureau gratis in de Marketing Report reclamebureau database The List

Lees ook:

Feadship CMO Farouk Nefzi Juryvoorzitter Dutch PR Awards 2024

24-04-2024 | 05:09:00
Farouk Nefzi, Chief Marketing Officer bij Feadship, is benoemd tot juryvoorzitter van de Dutch PR Awards 2024

fritz-kola kiest Fitzgerald als PR-bureau

23-04-2024 | 10:23:00
Na een pitch heeft de indie-kola pionier Fitzgerald gekozen om hen te helpen bij hun groei in de Nederlandse markt

[Interview] Job Jan Altena en Joris de Bruin (CPNB): met weinig budget veel bereiken voor het boek

19-04-2024 | 10:30:00
Job Jan Altena is persvoorlichter en Joris de Bruin is analist bij de Stichting Collectieve Propaganda van het Nederlandse Boek (CPNB). We spreken beiden over hoe CPNB met marketing en pr omgaat ter promotie van boeken

[Dutch PR Awards 2024] Soly: zonne-energie toegankelijk maken voor iedereen

17-04-2024 | 15:07:00
Op maandelijkse basis Soly structureel in de media laten verschijnen op basis van trends, samenwerkingen, analyses uit verkoopdata, gebruikersdata

Uitgelicht

Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief