Publicis Groupe Benelux werft met een gigantische telefoon in de Metaverse

Publicis Groupe Benelux werft met een gigantische telefoon in de Metaverse

Ergens in de Metaverse rinkelt een gigantische rode telefoon. Wie die opneemt in de virtuele wereld, maakt kans op een job in de échte wereld. Door verouderde technologie te gebruiken - een ouderwetse draaitelefoon - verleidt Publicis Groupe een jonge generatie ertoe om heel even de virtuele wereld te verlaten en hun talent te laten zien in de echte wereld.   

Jocelyne Pieterse, Head of Talent Acquisition van Publicis Groupe Nederland: "Merken en agencies spelen een vitale rol in de overgang van de echte naar de virtuele wereld, maar alleen als ze begrijpen wat mensen daar beweegt. De Metaphone is een brug tussen die werelden en een gedurfde nieuwe manier om creatief talent te benaderen, dat niet alleen de Metaverse begrijpt, maar ons ook kan helpen deze te bouwen. Het enige wat ze hoeven te doen, is de Metaphone oppakken."

De Metaphone is een gigantische rode telefoon in Decentraland die dag en nacht rinkelt, wachtend tot het juiste talent opneemt. Wanneer ze opnemen, zal een persoonlijk bericht hun uitnodigen om hun gegevens achter te laten en hun eigen bericht op te nemen.

www.publicisgroupe.nl

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.