Marketing Report
Rachel van der Helm en Laura Siecker Managing Directors OSAGE nieuws

Rachel van der Helm en Laura Siecker Managing Directors OSAGE

Communicatiebureau OSAGE, onderdeel van digital agency-groep Happy Horizon, kiest Rachel van der Helm en Laura Siecker als Managing Directors voor het bureau dat zich met name bezighoudt met complexe communicatievraagstukken.

OSAGE ondersteunt klanten zoals de Belastingdienst, de Politie, de gemeente Amsterdam, en onderwijsinstellingen als Nuffic al meer dan 20 jaar bij hun uitdagingen op het gebied van communicatie. Per 1 januari 2024 doen de huidige Managing Directors, Jörgen Steenbergen, Roy Hendriks en Marjan Derksen, een stapje terug. Zij blijven betrokken en zetten hun ervaring in voor opdrachten en het coachen van collega’s. 

Rachel van der Helm

Rachel van der Helm werkt sinds 2018 bij OSAGE voor uiteenlopende opdrachtgevers binnen de (Rijks)overheid en zorg. Sinds begin dit jaar geeft Rachel Van der Helm bij OSAGE leiding aan een team van strategen. Per 1 januari 2024 komt daar haar rol als Managing Director bij. Eerder werkte zij bij Movisie als communicatieadviseur voor thema’s als burgerparticipatie, inclusie en diversiteit, participatie, werk en inkomen. 

Laura Siecker

Laura Siecker startte haar carrière in 2019 als Projectleider bij OSAGE. Sinds 2022 stuurt Siecker een team van projectmanagers aan. Haar bijdrage aan de doorontwikkeling van OSAGE wordt nu beloond met een rol als mede-Managing Director. Samen zijn ze verantwoordelijk voor het verder laten groeien van OSAGE. 

Laura Siecker en Rachel van der Helm: "Begin 2023 heeft OSAGE een andere organisatiestructuur gekregen en zijn we flink gegroeid. Ook zitten we sinds de zomer op één plek in het Happy Horizon Hub-kantoor in Utrecht, waar we voorheen op verschillende plekken in Utrecht en Amsterdam zaten. Genoeg ontwikkelingen die we in het nieuwe jaar verder gaan ontdekken. En bovenal blijven we onszelf de vraag stellen: hoe blijven we eenvoud creëren voor onze opdrachtgevers en hun eindgebruikers? Hoe blijven we onze dienstverlening steeds vernieuwen? Met als doel: kwaliteit en (meer) impact."

Daniel Verhagen, Hub Manager Happy Horizon Utrecht: "Binnen Happy Horizon zijn we sterk voorstander van het door laten groeien van onze talenten. Laura en Rachel werken al jaren bij OSAGE en hebben laten zien dat zij samen over de juiste kwaliteiten beschikken om het succesvolle team te ondersteunen bij de verdere groei."

www.osage.nl

www.happyhorizon.com

 Volg Marketing Report op LinkedIn!

 Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief

 Registreer jouw bureau gratis in de Marketing Report reclamebureau database The List

Lees ook:

Personele wijzigingen bij Vertigo 6 en Vortex Agency

11-04-2024 | 13:39:28
De wijzigingen in bezetting moeten de bureaus versterken en klaarstomen voor verdere groei en innovatie.

VNO-NCW kiest Happy Horizon voor Het Nieuwe Pensioen

08-04-2024 | 17:32:04
VNO-NCW heeft Happy Horizon verkozen omtrent de ontwikkeling van een smart (AI) assistent gericht op ondernemers en hun behoeften met betrekking tot het nieuwe pensioen

[Vacatures] Vertigo 6 (Onderdeel van Happy Horizon) zoekt een Marketing & PR Executive

04-04-2024 | 14:43:00
Vertigo 6 (Onderdeel van Happy Horizon) is per direct op zoek naar Marketing & PR Executive (40 uur per week)

[Vacatures] Vertigo 6 (Onderdeel van Happy Horizon) zoekt een SEO Specialist

04-04-2024 | 14:29:00
Vertigo 6 is per direct op zoek naar een SEO Specialist (Full-time) · Happy Horizon Hub Arnhem

Happy Horizon genomineerd voor vier Global Social Media Awards

02-04-2024 | 12:00:00
De vier nominaties krijgt de full-service agency voor haar werk voor LOAVIES en Warner Music Benelux

Uitgelicht

Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief