Rainbow Collection ontwikkelt campagne Lazy Vegan

Rainbow Collection ontwikkelt campagne Lazy Vegan

Rainbow Collection ontwikkelt de campagne It only takes 8 minutes to save the planet voor Amsterdamse startup Lazy Vegan. Met de campagne willen ze Nederland motiveren om te kiezen voor plantaardig en milieubewust eten. Het bedrijf biedt diverse panklare maaltijden aan die binnen 8 minuten op tafel staan. De campagne wordt verspreid door middel van online video’s, advertenties en abri’s door het land.

Rainbow Collection

Bij Rainbow Collection was Piet Berkers verantwoordelijk voor het design en Lizet Deutekom voor de copy. In totaal verschijnen er 1000 abri’s door het land, voornamelijk in de grote steden. Ook worden er video’s ingezet op social media die inzichtelijk maken waar de gezonde kant-en-klare diepvriesmaaltijden uit bestaan.

Bas Dijkstra, medeoprichter Lazy Vegan: “Met deze campagne willen we het Lazy Vegan merk op een speelse en rebelse manier bekender maken, waarbij het mensen meteen duidelijk wordt dat je geen consessies hoeft te doen bij het kiezen van een lekkere en gemakkelijke maaltijd. Onze maaltijden zijn een snelle en duurzame oplossing voor de drukke dagen waarop je geen tijd hebt om te koken, maar wel gezond en bewust wilt eten. Met de campagne hebben wij het voor elkaar gekregen om al deze pijlers uit te beelden, en daar zijn we heel erg trots op!"

Join the lazy revolution

Dat het niet moeilijk is om bewust te eten en daarmee ook de planeet te sparen, bewijst Lazy Vegan al sinds 2019. De startup wil iedereen op een eenvoudige manier kennis laten maken met lekker veganistisch eten, om zo een positieve impact te kunnen maken op het klimaat, dierenwelzijn en de gezondheid van de mens. Het assortiment bestaat uit zes verschillende panklare maaltijden voor 1 persoon, die in 8 minuten op tafel kunnen staan.

Alle maaltijden bevatten 100 procent natuurlijke en plantaardige ingrediënten en zitten vol verse groenten. De panklare gerechten zijn rijk aan proteïne en vrij van gluten, soja en e-nummers. Door de maaltijden in te vriezen blijven de voedingsstoffen en smaak behouden. Bovendien vindt hierdoor in de hele keten van boer tot in de pan nagenoeg geen voedselverspilling plaats. Ook is de verpakking volledig recyclebaar.

www.lazyvegan.com

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.