Marketing Report
[Onderzoek] MeMo: Maandelijks contactfrequentie van 9 via buitenreclame Revolt

[Onderzoek] MeMo: Maandelijks contactfrequentie van 9 via buitenreclame Revolt

Een recent onderzoek door bureau MeMo laat zien dat startup Revolt met een innovatieve benadering van buitenreclame, via digitale schermen op laadpalen, gemiddeld een contactfrequentie van 9 realiseert. Het bedrijf heeft inmiddels schermen op meer dan twintig locaties in heel Nederland en bereikt maandelijks 507.000 personen. Het onderzoek bevestigt dat het netwerk van Revolt zich ontpopt als een gevestigde speler in de wereld van buitenreclame.

Adverteren via drukbezochte parkeerplaatsen

Met een gemiddeld maandelijks bereik van 507.000 personen, en een contactfrequentie van gemiddeld 9 per maand, illustreert het netwerk van Revolt de kracht van herhaling en diversiteit. Het biedt bedrijven de mogelijkheid om zowel zakelijke als recreatieve doelgroepen te bereiken via hun strategisch geplaatste schermen. Deze staan op druk bezochte parkeerplekken, zoals Grand Hotel Huis ter Duin en voetbalclub Go Ahead Eagles.

Olivier Tilman, Media Lead bij Revolt: "Veel merken kiezen voor ons omdat we ze kunnen helpen aan lange contactmomenten met hun doelgroep. Stel dat je de EV-rijder wilt bereiken: deze staat makkelijk een aantal minuten bij onze schermen stil wanneer ze hun auto opladen. Er zijn weinig kanalen waarmee je zo intensief contact hebt met je doelgroep."

Gerichte zichtbaarheid bij kantoren of recreatieve locaties

Het onderzoek licht ook de mogelijkheid van Revolt's netwerk toe om hoogwaardige consumenten en zakelijke beslissers te bereiken. Dit wordt verder versterkt door getuigenissen van organisaties zoals KNVB en Polestar, die hebben geprofiteerd van de gerichte en kwalitatieve engagement mogelijkheden die Revolt biedt.

Bekijk het volledige rapport hier.

www.revoltzero.com

 Volg Marketing Report op LinkedIn!

 Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief

 Registreer jouw bureau gratis in de Marketing Report reclamebureau database The List

 

Lees ook:

Kinepolis werkt mee aan HyperGram activatie in Nederland

24-04-2024 | 11:09:00
In samenwerking met Distributed Media Group werd een HyperGram 3D-video uiting gemaakt. HyperGram is een media activatie tool met holografische technologie

Global Media & Entertainment krijgt voorlopige exploitatie buitenreclame RET (Rotterdam)

22-04-2024 | 05:00:00
Vanaf 1 mei 2024 is Global na 6 jaar terug in Rotterdam met bijna 3000 Out-of-Home postervlakken op straat en in de metro

[Review] Tessa Schalk (ZIGT) over de lancering van BRO Next

17-04-2024 | 10:11:00
Op 21 maart 2024 zijn wij vanuit ZIGT naar de lancering van BRO Next geweest. Het buitenreclame-onderzoek dat onder toezicht van JIC BRO tot stand is gekomen. Een event voor iedereen die te maken heeft met buitenreclame.

Serviceplan Make en Kérastase lanceren campagne met actrice Sydney Sweeney 

16-04-2024 | 10:03:00
Serviceplan Make Benelux heeft de krachten gebundeld met Kérastase voor de lancering van de productlijn van het haarverzorgingsmerk

Fitzroy en Smyle creëren sneeuwkunstwerk met Simon Beck in strijd tegen plastic

12-04-2024 | 10:40:00
Dit kunstwerk zendt een urgente maatschappelijke boodschap over het maken van plasticvrije keuzes
 

Uitgelicht

Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief