[RAW Countdown to Cannes] Inti Spijker

[RAW Countdown to Cannes] Inti Spijker

RAW komt ook dit jaar met een mooie delegatie naar Cannes. Iedere dag stellen mensen uit de delegatie zich voor. 

Wie ben je en wat is je rol in de creatieve industrie?

Mijn naam is Inti Spijker en ik werk nu bijna twee jaar als accountmanager in de reclame-industrie.

En als ik Cannes zeg, welk woord komt dan als eerste in je op?

Spannend, heel, heel erg spannend. Ik ben ontzettend enthousiast over alle mensen die ik ga ontmoeten, alle gesprekken die ik ga beluisteren, nieuwe vrienden, biertjes in de Gutter, en natuurlijk geïnspireerd worden door al het werk. Ik denk dat de hele ervaring mijn ambities en creatieve dromen zal vergroten.

Wat deed je toen je erachter kwam dat je mee kon doen aan de RAW Summer Course?

Toen het RA*W-bestuur me facetimede met het nieuws dat ik was geselecteerd voor het tweede gouden ticket, huilde ik letterlijk. Geen grapje. Ik had het totaal niet verwacht. Echt tranen van blijdschap en opwinding omdat dit iets was dat ik zo graag wilde.

Wat zijn je verwachtingen voor Cannes?

Nou, dit is de eerste keer dat ik ga, dus ik weet niet echt wat ik moet verwachten. Maar ik denk dat ik vijf dagen rond ga hoppen in een creatief speelparadijs en zal leren van alles en iedereen om me heen. Het zal zeker veel plezier, inspiratie en ook overweldigend zijn. Een gekke creatieve achtbaanrit.

Waar kijk je het meest naar uit?

Mensen ontmoeten die net zo veel van reclame houden als ik! Daarnaast komt er een talk over humor, en ik denk dat dat iets is dat op dit moment ontbreekt in de reclame, en dat is jammer! Dus ik zou graag willen horen over de terugkeer van humor en hoe merken humor op een subtiele maar ook authentieke manier kunnen benutten.

Zal je in de Gutter zijn of om 9 uur 's ochtends in het Palais?

Ik denk dat dit een kwestie van het beste van beide werelden is. Overdag in het Palais en 's nachts in de Gutter. Maar het is een marathon, geen sprint! ;)

Hoeveel nachten nog tot de trein naar Cannes?

Nog vier nachten! Woehoe!!

www.we-are-raw.com

 Volg Marketing Report op LinkedIn!

 Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief

 Registreer jouw bureau gratis in de Marketing Report reclamebureau database The List

 

Lees ook:

Pitch in Sneltreinvaart 2024: RAW en bol blikken terug

09-07-2024 | 10:39:00
RAW en bol hebben het succes van de Treinpitch 2024 gevierd. Als onderdeel van het 'Stay Grounded' initiatief, reisde RAW per trein naar Cannes

Eva Koffeman en Willemijn Besteman winnen de Cannes RAW Trein Pitch 2024

18-06-2024 | 13:27:00
Om te bewijzen dat de trein op meerdere vlakken een beter alternatief is, lanceerde RAW vorig jaar een initiatief: de pitch in sneltreinvaart

[RAW Countdown to Cannes] Jeroen Icks, Joe Public

16-06-2024 | 07:00:00
RAW komt ook dit jaar met een mooie delegatie naar Cannes. Iedere dag stellen mensen uit de delegatie zich voor. 

[RAW Countdown to Cannes] Max Hochstenbach, Mediahuis

15-06-2024 | 07:00:00
RAW komt ook dit jaar met een mooie delegatie naar Cannes. Iedere dag stellen mensen uit de delegatie zich voor. 

[RAW Countdown to Cannes] Raphael de Jong

14-06-2024 | 15:00:00
RAW komt ook dit jaar met een mooie delegatie naar Cannes. Iedere dag stellen mensen uit de delegatie zich voor. 
 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.