Marketing Report
Rebranding Zandbeek: The Full Story© for your brand nieuws

Rebranding Zandbeek: The Full Story© for your brand

Zandbeek presenteert een nieuw logo en een nieuwe communicatiestijl, waarin een aangescherpte propositie centraal staat: The Full Story© for your brand. Met de nieuwe propositie pleit het bureau voor een ‘full funnel’-aanpak van branding, communicatie en marketing. Van positionering tot contentproductie en -distributie, en met een glansrol voor authentieke verhalen. Zandbeek vindt, vertelt en verspreidt verhalen voor merken die het verdienen om gehoord te worden.

Het volledige verhaal

De nieuwe positionering en rebranding zijn een samensmelting van heritage en vernieuwingsdrang. Ze symboliseren een nieuw hoofdstuk in het bestaan van het familiebedrijf, waarmee de tweede generatie definitief haar stempel drukt. 

Fleur van Zandbeek, CEO: “Al bijna 30 jaar kijken wij om ons heen. De hypes, tongbrekende termen en zelfbenoemde game changers komen en gaan. Wij geloven dat duurzaam succesvolle organisaties niet alleen gebaat zijn bij creativiteit en de nieuwste technologische innovaties. De betrouwbaarheid en continuïteit van een klantgerichte bureaupartner die een merk door en door kent, zijn minstens zo belangrijk. Als onafhankelijk familiebedrijf koesteren wij die waarden. Ons nieuwe beeldmerk is daarom een eigentijdse interpretatie geworden van een oerlogo: het familiewapen. Maar voor een nieuwe positionering is natuurlijk meer nodig, namelijk een goed verhaal. In ons geval is dat het volledige verhaal: The Full Story©.”

Sinds 1995

Zandbeek komt in 1995 uit de startblokken als bureau voor corporate communicatie en pr, wordt volwassen als prijswinnend contentmarketingbureau en groeit uit tot wat het vandaag is: een fanatiek familiebedrijf waarin full funnel creativiteit het kloppend hart vormt. De afgelopen vijf jaar werd het Eindhovense bureau twee keer gewaardeerd als beste marketingbureau van Nederland (MT1000), verkozen tot contentmarketingbureau van het jaar (Grand Prix Content Marketing) en genomineerd voor Agency of the year bij de European Excellence Awards.Zandbeek
werkt onder meer voor Vebego (sinds 1995), Rijkswaterstaat (sinds 2009), KPN (sinds 2014), NHA Thuisstudies (sinds 2015), Aon (sinds 2017), Achmea (sinds 2021), Phoenix Contact (sinds 2022) en PreZero (sinds 2022). Zandbeek is partner van Content Marketing | The Awards.

www.zandbeek.com

Content Marketing | The Awards vormen een grootse en feestelijke erkenning voor de beste contentmarketing cases, de beste expertise op gebied van creatie en distributie en de beste mensen en partijen in het vakgebied.

Binnen elk van de vijf award-categorieën wordt door de vakjury een Bronzen, Zilveren en Gouden Award toegekend. De beoordeling van de cases richt zich op de samenhang tussen briefing, strategie, aanpak en resultaten met substantiële aandacht voor consistentie en lange-termijn inzet die eigen is aan contentmarketing.

Je kunt tot en met 19 september inzenden voor Content Marketing | The Awards. Lees alles over The Award en hoe in te zenden op www.cmta.nl

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.