RECMA: Dominante positie in de markt voor Initiative

RECMA: Dominante positie in de markt voor Initiative

Onderzoeksbureau RECMA heeft Initiative gewaardeerd met een dominante positie binnen de Nederlandse markt. Het halfjaarlijkse Qualitative Report laat zien dat Initiative in meerdere categorieën in Nederland bijzonder hoog scoort en hiermee samen met Mindshare en Wavemaker een gedeelde eerste positie behaalt.

Onlangs gooide Initiative al hoge ogen bij RECMA doordat zij als snelste groeier in de markt zijn uitgeroepen. Dit meest recente rapport geeft weer dat zij ook boven de markt uitsteken waar het gaat om pitch-participatie en -resultaat, non-traditionele activiteiten en expertise binnen het managementteam.

Léonie Koning, CEO van Initiative: “Wij zijn heel blij met deze onafhankelijke ranking van RECMA. Deze uitkomst is een bevestiging van een succesvolle verbreding in dienstverlening, waarbij wij consultancy trajecten zijn gestart en wij met onze propositie Groei begint met Kennis van Cultuur voor zowel bestaande klanten als nieuwe relaties een belangrijke bijdrage leveren aan hun marketingdoelstellingen."

www.initiative.nl
www.ipgmediabrands.com

 

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.