Reinhard Frans en Sublime lanceren Soul sneaker

Reinhard Frans en Sublime lanceren Soul sneaker

Radiozender Sublime en schoenenmerk Reinhard Frans lanceren de Soul sneaker. De twee merken willen met de schoen op een ludieke manier een kwalitatief hoogwaardige en dansbare schoen op de markt brengen speciaal voor sneaker- en soulmuziekliefhebbers.

De schoen is ontworpen door de designers en ambachtelijke schoenmakers van Reinhard Frans en Sublime. De volledig handgemaakte schoen is een uniseks model gemaakt van wit leer. Aan de achterkant van de witte schoen is een limoengroen accent aangebracht en op de onderkant staat toepasselijk het woord Soul, refererend naar het meest gedraaide genre van de radiozender op de voorvoet van de zool.

Soul Sneaker

De Soul Sneaker is gemaakt met respect voor onze planeet, duurzaamheid staat namelijk hoog in het vaandel voor beide merken. De materialen komen van dichtbij, de productie wordt volledig in een Europese fabriek gedaan en tijdens het daadwerkelijk maken van de schoen wordt verspilling van materialen voorkomen.

Michiel van Elk
, Director Marketing & Events van Sublime: “Ik ben erg blij en dankbaar dat Reinhard Frans deze schoen met ons heeft willen maken. Wij liepen al even met het idee om een unieke schoen te ontwikkelen. En daarmee ons merk Sublime buiten de traditionele kanalen te promoten. Op de onderkant van de sole moest Soul prijken. Vanwege de ziel en passie die in ons merk zit, uiteraard ook vanwege de soulmuziek. Maar soul staat ook voor Reinhard Frans en de manier waarop de schoen gemaakt is. Jasper Withaar zag dit idee zitten en nu hebben we een eigen Soul Sneaker.”

Jasper Withaar
, CEO van Reinhard Frans: “Soul & Jazz, muziekgenres welke standaard in onze stores afgespeeld worden. Een samenwerking met Sublime betekent de passie van twee werelden laten samenkomen. Met onwijs veel enthousiasme hebben we samen de Soul Sneaker ontworpen en wat een resultaat...Sportief, stijlvol, duurzaam en uniseks.”

www.reinhardfrans.com
www.sublime.nl

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.