Marketing Report
Reinier Breij naar Mediaxplain

Reinier Breij naar Mediaxplain

Marketing- en mediabureau Mediaxplain* verzorgt voortaan de gehele backoffice rondom media buying zelf. In dit kader heeft het bureau Reinier Breij aangetrokken als nieuwe Trading Manager. Hij is in deze rol verantwoordelijk voor onderhandelingen met uitgevers van verschillende mediumtypes. Daarnaast houdt Reinier Breij zich bezig met onder andere forecasting en pitches.  

Afspraken met exploitanten, media buying en optimalisatie worden sinds 2020 door Mediaxplain* zelf gedaan. Voorheen werden deze werkzaamheden voor Mediaxplain* uitgevoerd door Dentsu Aegis; tevens de voormalige werkgever van Reinier Breij waar hij 12,5 jaar werkzaam was als Trading Manager Digital.

Reinier Breij: "Mijn focus lag voorheen op online en print. Bij Mediaxplain* ben ik verantwoordelijk voor de gehele media buying. Een uitdaging die ik met beide handen aangrijp. Het grote verschil is dat er hier geen sprake is van een global bureau, maar dat alle beslissingen worden gemaakt vanuit het kantoor in Amsterdam. Korte lijnen, waar media echt voorop staat."

www.mediaxplain.nl

 R

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.