Marketing Report
Reprise behoudt Interpolis als klant

Reprise behoudt Interpolis als klant

Reprise heeft in een pitch de digitale mediawerkzaamheden van Interpolis met succes verdedigd en zet daardoor de samenwerking voort. Na een intensief pitchtraject met meerdere ronden is Reprise, met kantoren in Amsterdam en Groningen, als winnaar uit de bus gekomen. De samenwerking omvat de digitale strategie, -experience, -media en -content werkzaamheden.

Diederick Hagemeijer, Managing Digital bij Interpolis : “Op het gebied van digitale groei is Reprise best in class en zijn we verheugd om ons partnership voort te zetten. Met Reprise als strategisch partner op performance marketing kan de volgende stap gezet worden in de groeiambitie van Interpolis en Rabobank .”

Stijn Fien, Managing Director van Reprise Nederland over de nieuwe samenwerking: “Wij zijn super blij en trots dat Interpolis wederom voor ons heeft gekozen. Het is fijn om bevestigd te zien dat onze uitdagende Flow filosofie en werkwijze enthousiast is ontvangen. Wij kijken ernaar uit om samen met het team van Interpolis partners in digital growth te blijven de komende jaren."

www.reprisedigital.nl
www.interpolis.nl

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief