Marketing Report
Revitalize aan de slag voor inbiome nieuws

Revitalize aan de slag voor inbiome

Revitalize is een langdurige samenwerking aangegaan met inbiome. De samenwerking startte in juni 2021 toen Revitalize begon met het ontwikkelen van de rebranding van inbiome. Ook werkte de brand rebranding agency aan de eerste communicatie voor de Molecular Culture technologie. 

Beide partijen zijn een langdurige duurzame samenwerking aangegaan, waarbij het de bedoeling is dat Revitalize de toekomstige communicatie en uitingen van inbiome zal verzorgen.

Inbiome is een pionier in moleculaire diagnostiek. Het team ontwikkelt innovatieve moleculaire technologie die ervoor zorgt dat mensen gezonder en langer kunnen leven. Zijn gepatenteerde Molecular Culture technologie maakt radicaal snellere bacteriële diagnostiek en microbioomanalyse mogelijk.

Na jaren van klinisch onderzoek en product development bereikte inbiome in 2021 het punt waarop haar branding en communicatie naar een hoger niveau moest worden gebracht. Dit met het oog op de aanstaande productlancering van Molecular Culture.

Een referentie bracht hen bij Revitalize rebranding agency.  

Michael Versélewel de Witt Hamer, oprichter van Revitalize rebranding agency: "We vinden het fantastisch dat we vanuit ons specialisme een bijdrage mogen leveren aan de professionalisering van het inbiome merk en de communicatie rondom haar Molecular Culture technologie. Het was een geweldig mooie uitdaging om complexe microbiologische materie te vertalen naar een visueel aantrekkelijk merk en begrijpelijke communicatie."

Credits:

Opdrachtgevers : Dries Budding, Jord Budding | Branding & communicatie: Revitalize rebranding agency | 3D animatie: Motion Mitch | Fotografie: PAAR photography | Sound design: Lab-3 | Website Development: Active Collective

www.inbiome.com

www.revitalize.nl

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.