Marketing Report
Robot Kittens breidt uit met vier teamleden

Robot Kittens breidt uit met vier teamleden

Creative tech-agency Robot Kittens breidt zijn team uit met vier teamleden. Luuk Ehmer, Benjamin Dryden, Ruben Kuiper en Federico Barriola.

Tijmen Mulder, co-founder bij Robot Kittens: “Door de toenemende vraag uit de markt voor digitale producten, is Robot Kittens flink gegroeid en zijn we blij dat we deze vier toppers ons team zijn komen versterken.”

Luuk Ehmer is gestart als projectmanager bij Robot Kittens. Tot voor kort was hij projectmanager bij Wayne Parker Kent en Product Owner B2B bij Mediahuis. Luuk is bij Robot Kittens verantwoordelijk voor het opzetten, uitzetten, begeleiden en opleveren van development-projecten. Daarnaast houdt hij zich ook bezig met interne werkprocessen en resourcemanagement, zodat de techies zich kunnen focussen op datgene waar ze goed in zijn: ontwikkelen. “Robot Kittens is een club nerds, my kind of people, die hele toffe dingen doen! Na twee gesprekken en wat biertjes met Didi, Tijmen en Niels wist ik dat dit precies iets voor mij is! Vooral de passie, en het motto om vooral te doen wat leuk en uitdagend is: het onmogelijke mogelijk maken.”

Ruben Kuiper is gestart als creative developer bij Robot Kittens. Hiervoor was hij UX Designer/Researcher en Front-end developer bij Just Brands en UX-lead voor redesign van vijf webshops in samenwerking met AKQA. “Tot nu toe is Robot Kittens de juiste keuze geweest. Na drie jaar aan klantzijde te hebben gewerkt, wil ik graag meer ervaring opdoen aan de bureaukant en mijn development-skills nog beter te maken. En dat in een omgeving waar iedereen het beste uit zichzelf wil halen!”

Benjamin Dryden komt uit Nieuw-Zeeland is ook creative developer bij Robot Kittens. Hiervoor was hij frontend developer bij Adventure Club in Amsterdam en software engineer bij Finalist in Rotterdam. Bij Robot Kittens werkt hij momenteel aan Snipes, waar hij custom made landingpages voor realiseert. “Ik heb voor Robot Kittens gekozen vanwege de creatieve projecten en de gezellige teamcultuur. Tot nu toe ben ik er dol op!”

Federico Barriola komt uit Uruguay en is gestart als creative developer. Hiervoor was hij full stack developer bij Ligo Amsterdam en freelance developer. Bij Robot Kittens richt hij zich op het implementeren van apps en ontwikkelt zijn vaardigheden nu meer richting front-end development. “In ons eerste gesprek ervaarde ik direct dat Tijmen iemand is die een enorme passie heeft in zijn werk en een prettige energie heeft, dat hij ook op het team weerspiegeld. Ik ben ontzettend blij dat ik kon kiezen voor een fijne plek om te werken en te groeien.”

www.robotkittens.nl

Uitgelicht

Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief