Robot Kittens ontwikkelt Insta-filter voor BN’er First Dates

Robot Kittens ontwikkelt Insta-filter voor BN’er First Dates

Voor de BN’er-editie van First Dates ontwikkelde Robot Kittens een Instagram-filter. Door gebruik van de filter kunnen Instagram-gebruikers zien welke deelnemende BN’er zijn of haar perfecte match is.

First Dates is een van de populairste tv-programma’s van BNNVARA, waarin singles tijdens een etentje elkaar beter leren kennen. Eerder was er tijdens Valentijnsdag al een BN’er-editie van het programma. Wegens succes zendt BNNVARA weer een special uit met nieuwe bekende koppen. Om aandacht te realiseren voor de driedelige serie heeft BNNVARA aan Robot Kittens gevraagd om een custom made Instagram-filter te maken.

Romy Manshanden, digital marketeer BNNVARA: “Het Instagram-filter is echt erg leuk geworden en maakt je ook nieuwsgierig om te zien welke bekende deelnemer aan jou gekoppeld wordt. Daarnaast is het filter ook meteen de aankondiging van welke BN’ers er deze keer mee doen aan ons programma.”

Tijmen Mulder, co-founder Robot Kittens: “Instagram-filters zijn booming! Het is sowieso een geweldige promotietool in de social mediadoelgroep ter aankondiging van producten, of in dit geval een BNNVARA-serie. Voor First Dates zijn we uitgegaan van het populaire Instagram-filter Which Disney princess are you? Het is ook telkens erg verrassend welke bekende Nederlander aan je wordt gekoppeld.”

www.bnnvara.nl
www.robotkittens.nl

 

 

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.