Marketing Report
Rogier van Leijenhorst Sales Manager Nationaal Exterion Media

Rogier van Leijenhorst Sales Manager Nationaal Exterion Media

Per 16 april zal Rogier van Leijenhorst in de functie van Sales Manager Nationaal, het salesteam van Exterion Media komen versterken. Rogier gaat zich richten op het gehele portfolio van Exterion Media, inclusief het landelijke digitale netwerk in winkelcentra en op NS stations. De afgelopen jaren heeft Rogier gewerkt als Sales Manager bij de STER waar hij verantwoordelijk was voor onder meer de salesstrategie en de omzet voor grotere mediabureaus, inkoopbureaus en adverteerders.

Rogier van Leijenhorst: "De Out-of-Home branche is volop in beweging. Daarbinnen loopt Exterion Media als marktleider voorop in de digitale transformatie. Met haar netwerk maakt Exterion Media het mogelijk om heel snel massa op te bouwen of juist specifiek te adverteren.Digital Out-of-Home biedt voor zowel adverteerders als de branche daarbij natuurlijk extra kansen op zowel online- als videoplanning door toevoeging van bewegend beeld.Ondanks de inmiddels al 1.000 digitale schermen die Exterion Media biedt, staan we feitelijk nog in de beginfase. Ik ben erg enthousiast om na 7,5 jaar STER waar ik met veel plezier heb gewerkt, aan de slag te gaan bij Exterion Media om samen met haar klanten en mediabureaus effectieve campagnes op te zetten."

Marcel den Hoed, Sales Director Exterion Media: “Vanzelfsprekend zijn wij erg blij met de komst van Rogier. Met zijn kennis en persoonlijkheid voegt hij extra kwaliteiten toe aan ons salesteam. Zijn diepgaande kennis betreft TV en online video gaat ons helpen om Out-of-Home en Digital Out-of-Home nog beter te positioneren binnen de mediamix.”

www.exterionmedia.nl

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.