Marketing Report
Ronald Raidt CMO Circle8Group nieuws

Ronald Raidt CMO Circle8Group

 Ronald Raidt is benoemd tot Chief Marketing Officer bij Circle8Group. Eerder was hij Chief Commercial Officer van Seven Stars.

Pascal Meerwijk start per direct als Managing Director van Seven Stars, een van de labels van de HR Tech dienstverlener Circle8Group. Meerwijk vormt samen met Corianna Geersing (CPO) en Mike Verheijen (CFO) het directieteam van Seven Stars.

Pascal Meerwijk was meer dan twintig jaar werkzaam binnen de Adecco Group waarbij hij de laatste tien jaar eindverantwoordelijk was voor verschillende onderdelen.

Ineke Kooistra, CEO van Circle8Group: "Pascal past qua DNA heel goed bij dit label. Er zijn nog volop kansen om verder te groeien door verbreding, ook internationaal. Pascal heeft veel kennis van IT en sales. Vanuit zijn internationale trackrecord is hij de juiste man om deze Europese groeistrategie te leiden."

Ambitieus

Pascal Meerwijk: "De passie en drive die ik voel binnen Seven Stars spreken me erg aan, dit bedrijf past bij me omdat ik ervan houd om met stoere, eigenwijze, ambitieuze mensen te werken. Een beetje rebels, laten zien hoe het anders kan. Ik ben zelf ambitieus en altijd bezig met nieuwe kansen, nieuwe proposities en nieuwe klanten. Er ligt al een mooie basis en ik heb veel zin om de ambities binnen de groep, zowel nationaal als internationaal, vorm te geven."

Volop marketingkansen

Ronald Raidt is inmiddels gestart als Chief Marketing Officer bij Circle8Group en heeft daarmee de overstap gemaakt vanuit het directieteam van Seven Stars. In deze rol is hij verantwoordelijk voor de marketing van alle internationale labels binnen de groep, waaronder Seven Stars. Ronald Raidt heeft meer dan twintig jaar marketingervaring, onder meer opgedaan bij Landal GreenParks en de laatste drieënhalf jaar als CCO van Seven Stars.

Ineke Kooistra: "Ronald heeft een tomeloze energie en is altijd scherp. Hij heeft ontzettend veel kennis en ervaring op het gebied van digital marketing en digitale customer experience. Ronald heeft Seven Stars digitaal op de kaart gezet en draagt meetbaar bij aan de groei van Circle8Group, inmiddels ook in Duitsland."

Ronald Raidt: "Deze buitenkans binnen dit mooie, innovatieve en ambitieuze bedrijf kon ik niet voorbij laten gaan. Met mijn ervaring in digital marketing én de staffing-business wil ik ervoor zorgen dat marketing op groepsniveau naar een next level wordt gebracht. In onze branche liggen nog volop kansen als het gaat om digitale positionering én datagedreven marketing. Ik krijg nu de mogelijkheid om die te benutten."

www.sevenstars.nl

www.circle8.nl

 Volg Marketing Report op LinkedIn!

 Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief

 Registreer jouw bureau gratis in de Marketing Report reclamebureau database The List

Lees ook:

HR-scale-up Alleo haalt 5 miljoen aan investeringen binnen

22-04-2024 | 16:57:00
Alleo (voormalig YourCampus), een platform gericht op het optimaliseren van werknemer compensatie, heeft vijf miljoen euro opgehaald bij investeerders

Annika Drion, Milo Duyff, Kim Trap, Leila Popovych en Rico de Lange MT Boomerang

22-04-2024 | 16:25:00
Na 18 jaar doen de oprichters van Boomerang; Bo The, Alexander Veltman, Fikret Fetahovic en Eldin Fetahovic een stapje terug

Lucien Brouwer neemt rol en positie Paul Doop over in Raad van Bestuur NPO

19-04-2024 | 21:44:18
Lucien Brouwer is benoemd tot lid van de Raad van Bestuur van de NPO. Hij neemt per 1 juli 2024 de rol en taken over van Paul Doop die sinds augustus 2019 lid was van de Raad van Bestuur van de NPO en met pensioen gaat.

Fama Volat en Randstad introduceren het Inzendbureau

19-04-2024 | 10:18:00
Ondanks aanhoudende krapte op de arbeidsmarkt worden statushouders nog steeds massaal over het hoofd gezien

[Interview] Liesbeth Bakels (Moederannecasting): Wij casten het liefst live

18-04-2024 | 20:38:00
Liesbeth Bakels is Managing Director van Moederannecasting. We spreken haar over hoe casten anno 2024 werkt voor met name reclamefilmpjes.

Uitgelicht

Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief