Roularta Media Group wint goud en zilver op de internationale Native Advertising Awards

Roularta Media Group wint goud en zilver op de internationale Native Advertising Awards

Roularta Media Group (RMG) viel in de prijzen op de uitreiking van de internationale Native Advertising Awards 2024 in Kopenhagen. Het mediabedrijf won goud in de categorie 'Best Use of Instagram' voor hun Basic-Fit campagne en zilver in de categorie 'Best Use of Print Media' voor hun Lantis campagne. De awards werden uitgereikt door een jury van 133 internationale experts. 

Best Use of Instagram: goud voor Basic-Fit

In samenwerking met Roularta Brand Studio ging Basic-Fit een exclusief partnership aan met Flair, waarin Romy Schlimbach als influencer een belangrijke rol speelde. De kern van de campagne was de 12-wekenchallenge, waarbij excuses om niet te sporten werden aangepakt. De campagne maakte gebruik van een volledige mediamix, inclusief print, video, podcasts en sociale media. Romy Schlimbach deelde haar ervaringen via haar sociale mediakanalen, wat bijdroeg aan het gouden succes van de campagne.

Best Use of Print Media: zilver voor Lantis

Lantis, verantwoordelijk voor de wegwerkzaamheden rond de nieuwe Antwerpse Oosterweelverbinding, werkte samen met Roularta Brand Studio aan een campagne die zilver won in de categorie 'Best Use of Print Media'. Het resultaat was het custom made magazine 'Cleo', dat op toegankelijke wijze informatie, inspiratie en activatie biedt aan de inwoners van Antwerpen. Het magazine Cleo wordt via de kanalen van RMG verspreid in en rond Antwerpen, en heeft de bedoeling om verbinding te creëren, zowel letterlijk als figuurlijk. 

Veerle Neyens, Director Roularta Brand Studio: "We zijn trots op onze overwinningen bij de Native Advertising Awards. Het laat zien hoe goed onze samenwerking is met collega’s, klanten, mediapartners en influencers. Het motiveert ons om te blijven innoveren en topkwaliteit te leveren in al onze campagnes!"

www.roularta.be

Lees ook:

CEO Erwin van Luit verlaat Roularta Media Nederland

22-05-2024 | 11:16:36
Erwin van Luit zal per 1 juli 2024 Roularta Media Nederland verlaten. Roularta Media Nederland is uitgever van titels als EW, Plus Magazine, delicious., Happinez en Flow

Karen Hellemans uitgever alle magazinemerken Roularta Media Group

08-02-2024 | 11:49:00
Bovenop haar rol als uitgever van de Women Brands (waaronder Libelle en Flair), wordt ze verantwoordelijk voor de News & Business Brands

Roularta Media Group neemt Flow Magazine over van DPG Media

10-11-2023 | 10:06:38
Roularta Media Group neemt Flow Magazine over van DPG Media via haar dochteronderneming in Nederland, Roularta Media Nederland.

NS kiest Insiders en Roularta Media Nederland voor contentstrategie NS Dagje Uit

27-10-2023 | 10:08:44
Na een landelijke aanbesteding heeft NS gekozen voor Insiders Online en Roularta Media Nederland BV voor de contentstrategie en -creatie van NS Dagje Uit.

Roularta Printing drukkerijpartner voor magazines Financial Times

23-10-2023 | 16:33:39
Roularta Printing, de in België gevestigde drukkerij van Roularta Media Group, gaat de magazines van de Financial Times drukken

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.