Marketing Report
Roularta Printing drukkerijpartner voor magazines Financial Times nieuws

Roularta Printing drukkerijpartner voor magazines Financial Times

Roularta Printing, de in België gevestigde drukkerij van Roularta Media Group, gaat de magazines van de Financial Times drukken voor Europa, het Midden-Oosten en Zuid-Afrika.

Het gaat om How To Spend It, Art of Fashion, Business Education en FT Wealth.

Janet White, Global Director Print bij The Financial Times: "Aan de keuze voor Roularta Printing als strategische partner liggen verschillende overwegingen ten grondslag, waaronder een sterke nadruk op duurzaamheid, de voortdurende investeringen in baanbrekende technologieën en de ongeëvenaarde kwaliteitsnormen die Roularta Printing altijd hanteert. Daarnaast speelt hun langetermijnvisie een cruciale rol op een snel consoliderende markt."

Steven Renders, General Manager Roularta Printing: "Wij zijn vereerd dat FT ons heeft gekozen als haar betrouwbare partner voor het drukken van zijn magazines voor de EMEA-regio. Deze samenwerking benadrukt onze niet-aflatende toewijding aan uitmuntendheid en ons aanhoudend streven om ongeëvenaarde kwaliteit te bieden bij al onze projecten.

Ook onze continue aandacht voor duurzaamheid vormde een sleutelelement in de beslissing van FT. Zo investeerden we dit jaar 4,5 miljoen euro in de vervanging van onze ovens door energie-efficiënte alternatieven. Wij kijken uit naar een langdurig en vruchtbaar partnerschap."

aboutus.ft.com

www.roulartaprinting.beLees ook:

Karen Hellemans uitgever alle magazinemerken Roularta Media Group

08-02-2024 | 11:49:00
Bovenop haar rol als uitgever van de Women Brands (waaronder Libelle en Flair), wordt ze verantwoordelijk voor de News & Business Brands

Roularta Media Group neemt Flow Magazine over van DPG Media

10-11-2023 | 10:06:38
Roularta Media Group neemt Flow Magazine over van DPG Media via haar dochteronderneming in Nederland, Roularta Media Nederland.

NS kiest Insiders en Roularta Media Nederland voor contentstrategie NS Dagje Uit

27-10-2023 | 10:08:44
Na een landelijke aanbesteding heeft NS gekozen voor Insiders Online en Roularta Media Nederland BV voor de contentstrategie en -creatie van NS Dagje Uit.

Belgische krant De Zondag lanceert Zondagsbrood

20-10-2023 | 12:38:00
De lancering van het Zondagsbrood is een symbiose van de jarenlange samenwerking van De Zondag met bakkers

Roularta Media Group neemt Helden Magazine over

16-10-2023 | 09:45:00
Roularta Media Group neemt de titel Helden Magazine over via de Nederlandse dochteronderneming, Roularta Media Nederland BV

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.