Ruben Baeten adjunct-hoofdredacteur TopGear Magazine

Ruben Baeten adjunct-hoofdredacteur TopGear Magazine

VDS Publishers, uitgever van onder andere TopGear en JFK, maakt bekend dat Ruben Baeten per 1 september 2022 is benoemd tot adjunct-hoofdredacteur van TopGear Magazine.

Bas Heideman, tot augustus adjunct-hoofdredacteur van TopGear Magazine, heeft besloten een nieuwe carrièreweg te gaan bewandelen. Maar omdat TopGear bij Bas diepgeworteld zit, en zijn kennis en kunde voor TopGear van grote waarde is, zal hij actief betrokken blijven bij het merk in Nederland.

Zijn vrijgekomen positie wordt per 1 september ingevuld door Ruben Baeten. Ruben werkt al meer dan 12,5 jaar voor TopGear, laatstelijk als Content Manager Digital, en is toe aan een volgende stap.

Ruben Baeten: “Mijn hart ligt uiteraard bij onze content, en vooral het magazine blijft voor mij een feest om te maken. In mijn nieuwe rol kan ik daar nog meer en nog directer bij betrokken zijn, en dat vormt voor mij een prachtige nieuwe uitdaging. De mix tussen de Britse verhalen en puur Nederlandse producties, geheel in TopGear-stijl, inspireert en deze stap biedt mij nu de kans om daarop nog meer focus te leggen.”

www.vds-publishers.nl

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.