Samenwerking tussen LINDA. en HEMA zet mode basics centraal

Samenwerking tussen LINDA. en HEMA zet mode basics centraal

Met de start van de maand september, ook wel de modemaand genoemd, kondigen LINDA. en HEMA een bijzondere samenwerking aan. 

Iedereen kent de fijne basics van HEMA. Om deze op een meer fashionable manier onder de aandacht te brengen, komt LINDA. met een 76 pagina tellende special GOED. waarin een ode wordt gebracht aan de mode van HEMA. Ook verschijnt er een HEMA magazine waarin de herfstmode op een typische LINDA. manier wordt verbeeld.

HEMA mode wordt fashion

In GOED. zijn de basics van HEMA uitvergroot, worden ze in een ander licht gezet, of met een andere functie. Zo zijn er topcreaties gemaakt van HEMA-producten, zoals een rok van douchegordijnen. Maar in deze special staat ook genoeg draagbare inspiratie, tipt LINDA. haar favorieten en mogen de HEMA bh’s niet ontbreken. Op de cover een hoofdrol voor het bestverkochte modeaccessoire van HEMA; de panty.

GOED. verschijnt als cadeau bij de gehele oplage van LINDA.loves 9 (vanaf 20 september verkrijgbaar) én van het LINDA. oktober nummer (LINDA.219), dat vanaf 21 september in de winkel ligt. De laatste is inclusief een kortingspas met 15 procent korting op alle HEMA mode. GOED. en LINDA.219 zijn ook in een pakket te koop in de HEMA winkels. Het HEMA magazine, gemaakt door de makers van LINDA., wordt huis-aan-huis verspreid in een oplage van 4 miljoen, en is een doorvertaling van GOED., waarbij de focus meer op de producten ligt.

Assortiment in de schijnwerpers

Bas Verheijen, Chief Customer Officer HEMA: “Al bijna 100 jaar is HEMA de klok rond compleet met alledaagse producten die praktischer, mooier en beter zijn en bovendien ook langer meegaan. Dat geldt ook ons fashion-assortiment. Wij wilden dat graag eens op een heel andere manier laten zien en uitleggen aan onze klanten, maar ook aan de rest van Nederland.”

Jildou van der Bijl, creatief directeur LINDA.: “HEMA en LINDA. passen bij elkaar. Onze merken delen een aantal waarden: Hollands, herkenbaar, humor en niet bang om het anders te doen, maar we versterken elkaar ook. Dat hebben we vooral gemerkt in de samenwerking met het team van HEMA, dat ons veel vrijheid en vertrouwen heeft gegeven.”

www.hema.nl

www.linda.nl

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.