Marketing Report
Sander Tacx Managing Director Wayne Parker Kent nieuws

Sander Tacx Managing Director Wayne Parker Kent

Sander Tacx is aan de slag gegaan als Managing Director van Wayne Parker Kent. Hij vult daarmee de plek in die vrijkwam na het vertrek van Daan Zoetmulder eind vorig jaar.

De MD komt over van Wavemaker, waar hij interim Content Business Director was. Eerder was hij werkzaam bij (Havas)Boondoggle, Born05 en iO Digital. Met Tacx haalt Wayne Parker Kent een bureaudirecteur in huis met 20 jaar ervaring, die heeft bewezen bureaus te laten groeien.

Wayne Parker Kent, ooit opgericht als digitale uitgeverij, heeft zich ontwikkeld als bureau dat merken helpt met merkstrategieën, contentoplossingen, social, campagnes en activaties. Het bureau is onafhankelijk, maar wel onderdeel van Mediahuis.

Onderscheidende aanpak

Sander Tacx: “Wayne Parker Kent heeft de laatste jaren serieuze stappen gezet en is een volwaardig creatief bureau dat merken over de hele breedte helpt hun verhaal te vertellen. Gelukkig heeft het bureau wel zijn unieke kijk op het vak behouden waarbij voor het publiek relevante content, in de breedste zin van het woord, centraal staat.”

Wayne Parker Kent werkt voor klanten als ALDI, Samsung, Henkel, Eristoff, William Lawson’s en Fonds Gehandicaptensport.

www.wayneparkerkent.com

Uitgelicht

Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief