Marketing Report
Sanne Tolsma Managing Director van XXS

Sanne Tolsma Managing Director van XXS

Sanne Tolsma geeft als Managing Director vanaf 1 januari 2022 samen met oprichter Piet Hein Smit leiding aan XXS, onderdeel van het Candid-platform.  

Sinds de toetreding tot het platform is de positionering van XXS aangescherpt en focust het bureau zich volledig op merkstrategie en creatie. Het bureau werkt daarin steeds nauwer samen met alle andere gespecialiseerde bureaus op het Candid-platform.

Het bureau heeft een wervelend jaar achter de rug waarin het elf opdrachtgevers verwelkomde. Het won onder andere de pitches voor Yakult, Het Rode Kruis, Funda, NS Retail, Flink en Port of Amsterdam.

Bureau-ervaring

Sanne Tolsma heeft meer dan 17 jaar bureau-ervaring bij onder andere Ogilvy, ALFRED, MullenLowe ALFRED en Wunderman Thompson Amsterdam. In haar 12 jaar bij ALFRED was ze onder meer verantwoordelijk voor Unilever, HEMA en de internationale business en het bureaumanagement van MullenLowe ALFRED. Afgelopen jaar leidde ze bij Wunderman Thompson de PLUS- en MediaMarkt-accounts.

Sanne Tolsma: “XXS is afgelopen jaar teruggegaan naar haar kern en met een hernieuwde focus nu zeer succesvol aan het groeien. De energie en drive binnen het bureau zijn enorm. En er zit ook nog eens heel veel talent. Een prachtig moment voor mij om in te stappen en met het team het bureau en de business van onze klanten verder te laten groeien. Ik voel me ontzettend welkom en kijk er zeer naar uit om samen te gaan vliegen.”

www.xxs.amsterdam
www.candidplatform.com

Uitgelicht

Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief