Saskia Baneke-Delfgaauw directeur branchevereniging VIA

Saskia Baneke-Delfgaauw directeur branchevereniging VIA

Saskia Baneke-Delfgaauw wordt per 1 januari 2022 de directeur van brancheplatform VIA. Ze werkt sinds september 2016 voor Dentsu Benelux als Marketing en Communication Manager. Via prijst haar voor haar brede digitale achtergrond en noemt haar daarmee de perfecte kandidaat om de dagelijkse leiding op zich te nemen van het netwerk dat de hele marketingketen verbindt.

Saskia Baneke-Delfgaauw neemt de leiding over van Wendy Pouw, die sinds mei 2019 de Managing Director was van VIA (voor januari 2021 van IAB Nederland). Wendy Pouw is sinds kort Chief Digital Officer bij Publicis Groupe BeNe. IAB Nederland en VEA fuseerden in januari 2021 tot VIA.

Saskia Baneke-Delfgaauw: “Na vijf jaar bij Dentsu Benelux te hebben gewerkt, is het directeurschap van VIA een fantastische vervolgstap in mijn carrière. Ik ben trots en blij dat ik nu verder mag bouwen aan de verbindende rol die VIA heeft voor haar 260 leden. VIA is het kloppend hart van de sector, een vereniging waar experts samenkomen, elkaar uitdagen en scherpe discussies voeren. Samen met het bureau, het bestuur en de taskforces zal ik me gaan richten op de bestaande onderzoeken en evenementen verder professionaliseren en discipline overstijgende vraagstukken op de agenda blijven zetten. Op deze manier geven we invulling aan de missie van VIA om gezamenlijke, duurzame groei te realiseren voor de branche. Ik verheug me erop om de komende tijd iedereen persoonlijk te spreken en te horen wat de uitdagingen en wensen zijn van onze leden.”

Marion Koopman, voorzitter van VIA: “We hadden het voorrecht om met een fors aantal zeer goede kandidaten te spreken voor deze functie. Toch waren wij het als bestuur er snel unaniem over eens dat Saskia dé kandidaat is voor deze functie. Vanuit haar rol bij Dentsu Benelux heeft zij zeer veel kennis en ervaring opgedaan en een netwerk opgebouwd. Maar minstens zo belangrijk is de zeer positieve en doortastende houding waarmee ze in staat is zowel de mensen bij het VIA-bureau als de branche te verbinden. We kijken er als bestuur dan ook ontzettend naar uit om samen met Saskia te werken aan de toekomst van VIA.”

www.vianederland.nl


Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.