Marketing Report
Saskia Wagenmakers voorzitter IAB Nederland

Saskia Wagenmakers voorzitter IAB Nederland

Saskia Wagenmakers volgt Nathalie Peters op als voorzitter van IAB Nederland. Nathalie Peters was zes jaar voorzitter, wat de maximale termijn is.

Saskia Wagenmakers heeft een brede digitale achtergrond met een geschiedenis bij onder meer NewPeople, iProspect en Dentsu Aegis Network en Ilse Media/Sanoma.

Saskia Wagenmakers: “IAB Nederland heeft onder de enthousiaste leiding van Nathalie in de afgelopen maanden met het nieuwe bestuur een sterk framework neergezet op het gebied van privacy & data-ethiek, accountability, consument, marketingtechnologie en media & creatie. Gecombineerd met de kennis, ervaring en passie van alle bestuursleden en het bureau zullen we samen nieuwe ontwikkelingen en kansen in de markt blijven duiden en voor verdere verbeteringen in de sector zorgen. Ik ben trots dat ik hier een bijdrage aan mag leveren en heb er veel zin in.”

Wendy Pouw, directeur IAB Nederland: “Saskia is een sterke, inhoudelijke professional die aan meerdere kanten van ons ecosysteem, van publishers tot adverteerders en bureaus, in leidende rollen een bijdrage heeft geleverd aan de ontwikkeling en groei van die organisaties. Ze weet wat organisaties nodig hebben in de digitale transformatie en wat er speelt binnen onze dynamische markt.”

Nathalie Peters: “Het was mij een voorrecht en een eer om het voorzitterschap ruim zes jaar te mogen uitoefenen. Ik ben trots dat ik als voorzitter een bijdrage heb mogen leveren aan de groei van IAB Nederland en de ontwikkeling van de digitale sector. De branchevereniging is nu een begrip in de markt en beschikt over een sterke achterban, een kundig bestuur en een professioneel bureau. Met dankbaarheid geef ik het stokje door aan Saskia. Ik verwacht dat zij met haar ervaring en gedrevenheid IAB Nederland naar de volgende fase zal brengen en wens haar dan ook veel plezier en succes!”

www.iab.nl

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief