Marketing Report
Schaatsploeg Team Jumbo-Visma en Unox gaan sponsorovereenkomst aan

Schaatsploeg Team Jumbo-Visma en Unox gaan sponsorovereenkomst aan

Schaatsploeg Team Jumbo-Visma en Unox gaan komend seizoen een sponsorovereenkomst aan. Samen zullen zij een nieuw marathonschaatsteam opzetten. Het team gaat onder de vlag van Team Jumbo-Visma het ijs op, met Unox als primaire partner en zal deelnemen aan alle marathonwedstrijden op natuur- en kunstijs. Unox, ook hoofdsponsor van Stichting Natuurijs Klassiekers en tientallen jaren actief in het marathonschaatsen, verbindt zich hiermee steviger aan de sport. Het schaatsteam staat onder sportieve leiding van coach Jac Orie.

Debora van der Zee, vice-president Foods Benelux bij Unilever: "Schaatsen is praktisch Nederlands erfgoed en brengt elk jaar veel mensen bij elkaar. Als Unox willen we graag de magen en harten van alle Nederlanders verwarmen en wij zien hier een belangrijke rol voor deze oer-Hollandse sport. Bijvoorbeeld het samenbrengen van een buurt op de bevroren sloot of, hopelijk ooit weer eens, samen met een warme kom erwtensoep genieten van de Elfstedentocht. Wij zijn nu al fan."

Unox en Team Jumbo-Visma gaan zich dit jaar inzetten om de Nederlandse schaatscultuur levend te houden. De groep Nederlanders die is opgegroeid met de strenge winters van vroeger waarin iedereen de ijzers onderbond wordt steeds kleiner. Unox wil zich actief inzetten voor het behoud van de schaatscultuur en heeft de missie dat elk kind voor zijn 12e levensjaar de schaatsbeweging beheerst.

Om de samenwerking te vieren ontvangen consumenten vanaf 29 januari 2020 in alle Jumbo-vestigingen bij aankoop van twee Unox-rookworsten of drie zakken soep de Unox-muts.

www.unox.nl
www.teamjumbovisma.nl

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.