Marketing Report
Scheepens Your Creative Agency neemt strategisch belang in Campagne

Scheepens Your Creative Agency neemt strategisch belang in Campagne

Het in Rotterdam gevestigde creatieve bureau Campagne wordt onderdeel van de in Tilburg gevestigde Scheepens Creative Family. Campagne zal zijn eigen naam behouden en in Rotterdam gevestigd blijven.

Stefan van Hulten, directeur/grootaandeelhouder van Scheepens Creative Family: “Om voorop te blijven lopen en onze klanten maximaal te bedienen in het veranderende communicatie-umfeld zijn creativiteit, schaalgrootte en slagkracht belangrijk. Die voortdurende verandering zal waarschijnlijk nog sneller gaan en nog meer impact krijgen. Scheepens Creative Family en ook Campagne hadden al langer de wens om uit te breiden, zowel geografisch als qua activiteiten, en daarom is dit een heel mooie stap.”

André van der Meer, mede-oprichter van Campagne: “Om sneller grote stappen te maken, hebben wij anderhalf jaar geleden Erik Kepper als Managing Director aangetrokken. Met zijn achtergrond bij YouTube en RTL Nederland een strategische aanvulling voor ons bureau. Samen met Scheepens Creative Family bundelen we de krachten.”

Met in totaal ruim 75 collega’s wordt de combinatie van bureaus een aantrekkelijkere werkgever voor talent en wordt de expertise gebundeld om klanten beter te kunnen bedienen. Zo zijn Campagne en zijn klanten bijvoorbeeld gebaat bij de mediakennis van Scheepens Creative Family en de expertise van The Post Office en anderzijds heeft Scheepens Creative Family direct toegang tot het internationale netwerk en de Rotterdamse roots van Campagne.

www.campagne.nl
www.scheepens.nl

Uitgelicht

Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief