Screenforce presenteert masterclass TV Masters | 23  maart - 11 mei 2023

Screenforce presenteert masterclass TV Masters | 23 maart - 11 mei 2023

Speciaal voor startende mediaprofessionals aan adverteerders- of bureaukant organiseert Screenforce voor de derde keer TV Masters. TV Masters is een complete interactieve training over het medium televisie waarin je alle ins en outs van zowel lineaire televisie als online video leert.

Zesdelige gratis masterclass

De zesdelige gratis masterclass is ontworpen in samenwerking met broadcasters, mediabureaus en adverteerders en brengt je de cruciale vaardigheden en kennis van het vakgebied bij. Diverse experts delen hun kennis op het gebied van onder andere mediaplanning en -strategie, wetgeving, branded content, innovatie en effectiviteit. TV Masters is NIMA gecertificeerd en endorsed door PMA.

Wil jij een grondig begrip krijgen van hoe het medium televisiewerkt en hoe je televisie het beste kunt inzetten? Schrijf je dan nu in en word een echte TV Master!

Schrijf je hier in 

Let op! Vanwege de fysieke workshops heeft deze editie van TV Masters een maximum aantal plaatsen van 60 en we kunnen helaas niet alle aanmeldingen honoreren. Een inschrijving betekent dus niet dat je automatisch kunt deelnemen. Je ontvangt zo snel mogelijk bericht of jouw TV Masters inschrijving geaccepteerd.

Wat kun je verwachten?

TV Masters bestaat uit zes modules en we delen de kracht van televisie in een hybride aanpak; met vier webinars en twee workshops op locatie. Start is op donderdag 23 maart en de laatste les is op donderdag 11 mei.

  • Workshop Planning & strategie (Patrick Horstman, Featly Media)
  • Webinar Alles over kijken (Patricia Sonius, NMO)
  • Webinar Wetgeving & zelfregulering  (Fiona Vening, Stichting Reclame Code)
  • Workshop Reclame & effectiviteit (Ed Borsboom, BrandBooming)
  • Webinar Branded partnerships (Motion Content Group)
  • Webinar De belangrijkste tv-innovaties (Michel van der Voort, Screenforce)

De webinars zijn van 09:30 tot 11:00 uur, de (fysieke) workshops zijn van 09:30 tot 14:30 uur inclusief lunch en koffiebreaks.

Elke module heeft een eigen thema en dient voorbereid te worden middels het lezen van online artikelen die klaar staan in jouw eigen online leeromgeving. 

Inclusief het voorbereidende leeswerk, het deelnemen aan de live webinars en workshops zal de masterclass ongeveer 20 uur in beslag nemen.

Certificaat

Elke module wordt afgesloten met tien multiple choice examen vragen. Voor het behalen van het certificaat van de masterclass wegen het aantal bijgewoonde webinars en workshops plus het aantal goed beantwoorde vragen mee. De masterclass wordt door het Nederlandse Instituut voor Marketing (NIMA) geaccrediteerd. Dit houdt in dat de masterclass opgenomen wordt in het NIMA-programma en dat cursisten, die de masterclass succesvol afronden, door NIMA gehonoreerd worden met 14 PE-punten. 

www.screenforce.nl

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.