UM - Reprise werkt voor Seiko

UM - Reprise werkt voor Seiko

De combinatie UM - Reprise gaat als de mediapartner van Seiko Watch Europe B.V. in Nederland en België aan de slag. Na een korte bureauoriëntatie hebben zij gekozen om de on- en offline media-activiteiten volledig bij UM en Reprise onder te brengen. De samenwerking omvat de communicatie- en mediastrategie, -planning en -inkoop voor alle kanalen in Nederland en België.

Seiko is een vooraanstaand aanbieder van horloges met een hoge bekendheid en een brede collectie. Always one step ahead of the rest was de visie van Kintaro Hattori vanaf het moment dat hij de horlogemanufactuur in 1881 oprichtte. Een credo dat sindsdien de koers van Seiko heeft bepaald en dat staat voor méér dan een eeuw van innovatie. Deze principes zijn net als de wens om aan de emoties van consumenten te appelleren vastgelegd in de slogan van de Seiko Group: Moving Ahead. Touching Hearts.

Martine Meijer, marketingmanager Benelux: "We kiezen voor UM & Reprise omdat de mentaliteit ons goed past en omdat ze hebben laten zien dat ze onze merken de volgende stap kunnen laten zetten met de juiste strategie en middelen. Wij kijken uit naar een fijne samenwerking."

Carolien van ‘t Hek, CEO van UM Nederland: “Wij zijn super blij en trots dat Seiko gelooft in onze mentaliteit, kennis en geïntegreerde propositie en daarom voor ons heeft gekozen. Wij gaan ze helpen met onze Now & Next-benadering in marketing en communicatie om de ambities van Seiko in de Benelux verder invulling te geven.”

www.um.nl
www.reprisedigital.com
www.seiko.nl

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.