Serviceplan Make en Kérastase lanceren campagne met actrice Sydney Sweeney 

Serviceplan Make en Kérastase lanceren campagne met actrice Sydney Sweeney 

Serviceplan Make Benelux heeft de krachten gebundeld met Kérastase voor de lancering van de productlijn van het haarverzorgingsmerk. Voor deze campagne is actrice Sydney Sweeney benoemd tot het gezicht van Kérastase. 

Om deze samenwerking en de lancering van de producten van Kérastase te vieren, heeft Serviceplan Make een campagne opgezet die over verschillende kanalen wordt uitgerold. Centraal in de campagne stond een tram, volledig in Kérastase-stijl, die door de straten van Amsterdam reed en zo een opvallende verschijning vormde die de aandacht trok van consumenten en hen onderdompelde in de wereld van luxe die Kérastase belichaamt. 

Serviceplan Make heeft speciaal voor deze campagne digitale content gecreëerd, optimaal afgestemd op sociale media. De content bestaat uit video’s die de effecten van Kérastase-producten tonen en posts die de schijnwerpers richten op Sydney Sweeney, waardoor een directe verbinding met het publiek wordt gecreëerd en de reuring rond het merk wordt versterkt. 

Als aanvulling op de digitale- en outdoorcampagne heeft Serviceplan Make promotiemateriaal ontworpen voor kapsalons in Nederland en België. Dit materiaal benadrukt niet alleen de eigenschappen van de Kérastase-producten, maar dient ook als educatieve en inspirerende tool voor salonprofessionals. 

www.house-of-communication.com

www.kerastase.nl

 Volg Marketing Report op LinkedIn!

 Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief

 Registreer jouw bureau gratis in de Marketing Report reclamebureau database The List

Lees ook:

ICI PARIS XL Benelux start samenwerking met Serviceplan Make

23-05-2024 | 11:45:00
Vanaf mei 2024 werkt Serviceplan Make Benelux, onderdeel van de wereldwijde Serviceplan Group, officieel samen met ICI PARIS XL Benelux

[Vacatures] Serviceplan zoekt een Strategy Director

14-05-2024 | 09:12:00
Serviceplan Group Netherlands is voor onze medialabel Mediaplus op zoek naar een Strategy Director

[Project] De evolutie van Lumion: een duik in de vernieuwde wereld van 3D-rendering

30-04-2024 | 08:56:00
Aleca Balasiu is Head of Marketing bij Lumion. Zij zet uiteen welke veranderingen deze software de afgelopen tijd heeft ondergaan.

[Vacancies] Serviceplan has a position for a Customer Journey Director

28-03-2024 | 07:16:00
Serviceplan Group Netherlands on behalf of The Marcom Engine is looking for a Customer Journey Director -Fulltime

Herbalife gaat partnership aan met shorttrackster Xandra Velzeboer

26-03-2024 | 09:57:00
Het partnership markeert een samenwerking tussen een bedrijf dat zich inzet voor de bevordering van een gezonde en actieve levensstijl

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.