ShowHeroes en Vidds bundelen krachten voor AI in videoproducties

ShowHeroes en Vidds bundelen krachten voor AI in videoproducties

De ShowHeroes Group en Vidds, een AI-aangedreven videobewerkingsplatform, gaan een exclusieve samenwerking aan. Door de AI-mogelijkheden van Vidds in het video-creatieproces te integreren, verwacht ShowHeroes meer tijd en middelen in te kunnen zetten voor onderzoek, factchecking en het meten van de duurzame prestaties van alle videocontent.

Duurzaamheidsstrategie

In 2022 maakte de marktleider op het gebied van digitale videocontent, technologie en advertentieoplossingen nog bekend dat zij als een van de eersten in de industrie het mogelijk maakten om de ecologische voetafdruk van mediacampagnes te meten, verminderen, rapporteren en delen. Niet lang daarna ging het bedrijf nog een stap verder door het lanceren van het Better Media Framework waar AI aan is toegevoegd.

Tim Samsom, Country Manager Nederland van ShowHeroes: “Het testen en integreren van nieuwe technologieën zoals AI heeft een positieve invloed op de hoeveelheid en de kwaliteit van videocontent en advertenties. Wanneer AI toegang krijgt tot de juiste gegevens, is het de perfecte katalysator voor relevantie, wat zich direct vertaalt in gebruikersbetrokkenheid.”

Hanne-Li Lundmark, Global Editorial Director van ShowHeroes Global: “In de afgelopen maanden hebben we hard gezocht naar een partij en technologie die onze creatieven kon helpen efficiënter te werken en tegelijkertijd de kwaliteit van onze video's kon verbeteren. Met Vidds kunnen onze redacteuren nu meer tijd besteden aan onderzoek, factchecking en het meten van prestaties, terwijl we doorgaan met het leveren van nog meer video's van hoge kwaliteit voor onze uitgevers. Dit is waar de industrie om vraagt en, in werkelijkheid, wat het betekent om mede-uitgever te zijn."

Transcriptie- en vertaaltijd minder dan een minuut

Edward Thomas, Mede-oprichter van Vidds: "Wij zijn natuurlijk verheugd dat we onze samenwerking met de ShowHeroes Group nu officieel bekend mogen maken. Achter de schermen werken we al enige tijd samen en ik kan zeggen dat hun branche-expertise en -inzichten al hebben bijgedragen aan de doorontwikkeling van onze AI-aangedreven automatische vertaalfunctie. De transcriptie- en vertaaltijd is door hun feedback al teruggebracht tot minder dan een minuut. En dat is niet alleen prettig voor hun eigen productieteam, het verbetert ook onze concurrentiepositie.”

www.showheroes.com

www.vidds.co

 Volg Marketing Report op LinkedIn!

 Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief

 Registreer jouw bureau gratis in de Marketing Report reclamebureau database The List

 

Lees ook:

[Column] Michiel Frackers: Biljoenenjacht op Wall Street door AI-Goudkoorts

17-06-2024 | 09:35:58
Wat is er loos met die beleggers? Vanwaar die absurde koerszwenkingen van honderden miljarden?

Somention: AI-mogelijkheden in Meta Advertising transformeert doelgroepsegmentatie

13-06-2024 | 16:12:00
Met de AI tool is het mogelijk om segmenten te creëren, op combinaties van demografie, gebruikersinteracties, interesses, en koopgedrag

[Blog] Jori van de Spijker (DVJ Insights): AI in marktonderzoek: evolutie of revolutie?

12-06-2024 | 10:24:00
Terecht of onterecht, het valt niet te ontkennen dat AI in ieders gedachten zit en de conversatie domineert. Maar te midden van alle hype rond AI, missen we misschien iets belangrijks?

Cheil Benelux en Samsung lanceren Limited Edition Shortcut Sneaker

12-06-2024 | 09:46:00
Doe een bepaalde move met je schoenen en je Samsung telefoon reageert. De verschillende moves corresponderen met acties op je telefoon

[Column] Michiel Frackers: Nvidia is Apple voorbij dus wat doet Tim Cook?

10-06-2024 | 12:40:40
Er gebeurde afgelopen week zoveel in de techwereld, dat ik kort tien nieuwsberichten bespreek die me het meest opvielen.
 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.